måndag, september 04, 2006

Såna är dom, II.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,880025,00.html

Såna är dom, I.

http://www.aftonbladet.se/vss/val2006/story/0,2789,881667,00.html

Immer regen

Herrejöstanes vad det regnar i denna staden, är detta nån typ av skämt eller? Jag tror nog inte det har varit uppehåll en hel dag sen vi flyttade hit. Inte för att det gör nåt, jag är bara chockad.

Göteborg är så himla bra och lägenheten är nästan som en dröm. Inga såna där überidiotgrannar (i min trappa var alla wonderbara, jag talar om Matilda "men det är lördag, då nästan skaaa man ha fester som väcker barn fram till minst klockan två varje helgnatt" i granntrappen) utan det är helt tyst, lugnt och skog så nära så det nästan växer in genom fönstrena. Mwaniki har börjat på Chalmers och det verkar jättebra! Han ringde nyss och frågade om jag trodde man fick ta en tidning som låg under en skylt där det stod "dagstidningarna tillhör studentkåren" (bara höra honom säga detta på svenska fick mig att nästan fria). Men nej svarade jag, "they belong to the student union. Everybody must be a member but I don´t think you can take their newspapers".

Gustav är big oh so big nu och han mår jättebra! Sover nu och vilar ut efter ankomsten av tand nummer tre, en där uppe.

Bra helg har varit. Myskväll hemma i fredags, jag hade spakväll och tränade på min maskin. I lördags var det shopping i stan med Sara, Martin och Shani innan det fikades med Malin och Jens. Igår var det lunch och pyssel hos Sara och Martin igen och på kvällen lyxmiddag hemma med Linda och Mackan. Detta efter en veckan som till mer än hälften spenderades i Grästorp där det var lugnt och skönt liv som gällde. Vi plockade svamp och äpplen, promenerade och typ åt och fikade. Sånt som jag gillar liksom. ;)

Dags att kirra lite lunch och sen kommer handy mennen och lämnar vår nya kyl, tjohoo.

KRAM och var snäll mot barn och djur.
Emma