fredag, mars 23, 2007

Det är fredag idag, jaja!


Precis som bilden har det varit lite uppochner här i dagarna eftersom Gussi varit förkyld. Åkte till barnaukten måndag kväll (sent) och fick veta att EN LÄKARE JOBBADE ENSAM I HELA GÖTEBORG efter midnatt och att väntetiden var minst fyra timmar. Nu var det ingen kris för just oss men tänk de mer sjuka barnen som fick vänta så länge, vad ledsen man blir av bara tanken! Inte livshotande sjuka utgår jag ifrån men ändå jättesjuka och jättesmå. När vi kom in hade vissa barn väntat i åtta timmar!!! Vi åkte hem och fick en tid till dagen efter och då fick den lille lite medicin och blev piggare redan dagen efter! Var på våffelmys på öppna förskolan igår och snart ska vi, som på alla fredagar, till musikleken i kyrkan med hela gänget! :) Ska bli skönt att kunna promenera dit i solskenet!
Har varit en rolig vecka förutom dumförkylningen. Min syster tog med Gustav på äventyr onsdag kväll och jag gick och tränade innan vi mötte upp och åt middag tillsammans, på good old McDonalds. Goodie I say.
Nu ska jag se till att försöka röja lite. Jaaa, RÖJA, det lilla barnet är supersnabb och ilar mellan skåp och luckor där det finns saker man ju såklart vill titta och känna på. Sedan lägger man dom på golvet och ilar vidare :) Vi övar varje dag på att städa och det går framåt! :)
Ikväll blir det middag och hangout hos Linda och Ken och det blir roligt! Nu är det dock dags för den positiva tornadon (Emma som röjstädar, Mwanikis uttryck) att dra fram över hemmet!
KRAM.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen skrämmande att läsa att läsa om läkarbristen!! :(

Anonym sa...

En enda läkare. Hu. :P
Det är av sådana anledningar som vi numer går privat med Oliver. Vi har en bra försäkring som kostar detsamma om vi går en gång om året eller 15 ggr om året med honom till läkaren. Väldigt bra.
Hoppas han kryar på sig. Oliver är oxå sjuk. Har pipljud på lungorna o äter medicin nu så att han inte ska få andnöd o hamna in på sjukhus som det blev ifjolvintras.

Anonym sa...

men gud vad söt!!!

det står inte rätt till någonstans i den här världen längre verkar det tyvärr som, vad kan vi göra för att förändra? :/