måndag, maj 14, 2012

En eftermiddag

Vi var på bibblan efter skolan. Lånade både nya böcker och nya filmer. Och spelade lite spel på en av datorerna. Och mamman somnade med en deckare i en skön fåtölj. Som det kan bli.

Sen promenerade vi hem och såg både den vackra katolska kyrkan på granngatan och hus och bilar och allt annat som hör en stad till.Vi är bananodlarochpappafria denna och förra veckan. M är i Kenya och tittar till farmen och umgås med släkt och vänner. Livet utan visdomsord om bananer är lite ensamt faktiskt. Och jag har fått en nyvunnen respekt för alla ensamstående föräldrar, ojojoj!

Nu ska mamman sova. God natt.

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Låter som ni hade en riktigt fin och skön eftermiddag. Sedan kan även jag hoppa in i hyllningskören till alla ensamstående föräldrar! VILKET jobb de gör! Efter förra sommaren var jag rätt slut. Både fysiskt och mentalt faktiskt. Och då handlade det endast om en månad borta. Hoppas ni ha det bra i övrigt också!!!
Kram!!

Emmama sa...

Ja det var riktigt mysigt! Vår lilla bibbla är så himla bra, perfekt hang out efter skolan! Ja verkligen, vilket jobb de gör! Ensam med barn på semester är 100 ggr svårare, bruten rutin och inget är som vanligt. Jag hade fler än ett sammanbrott i Sverige i april när jag och Gustav var där utan bananodlarn. Iiiiih! ;) Man får ta det onda med det goda... Kram!

Helena sa...

Jag kan väl aldrig tro att sötaste lille G kan köra slut på sin mamma väl? Han som vekar vara så snäll och rar.. och inte alls busig ;o)

Emmama sa...

Helena: Nämen inte skulle väl han! Han är bara from och blid och sitter och ritar. Hela tiden... :)