tisdag, oktober 09, 2012

Jordgubbsvulkan

Ja vi lever, vi är kvar och vi har det bra i Aberdeen! Men det har varit lite mycket och allt som händer i ens liv lämpar sig inte att stöta och blöta just på en blogg, tyvärr. Ibland är inte historierna jag vill berätta främst mina och då får det skrivas och funderas på detta i andra forum, på andra vis. Ni vet alla hur det kan vara med det där som kallas livet. Men nu ska det väl bli ordning igen!


Gustav och hans kompis M fick en helt egen bädd på kolonin i helgen. De jobbade hårt...


...och tog bara paus för att vinka till färjan som åkte förbi på vägen mot Orkney.


De grävde fram vulkaner som nu är fyllda med jordgubbsplantor. Vi tror de kan klara vintern, det gick bra förra året!


Med hem kom ett stort knippe rädisor, lök och rabarber. Alldeles precis nu står rabarbersylt och bubblar på spisen, gott...

Hoppas ni alla har sköna tisdagar!
KRAM.

3 kommentarer:

olgakatt sa...

Tänk, vad man kan läsa fel pga sina egna förutfattade meningar! Jag läste "jordgubbssjukan" i rubriken!
Dels för att jag själv varit magsjuk i snart en vecka, dels för att det sas i nyheterna häromdagen att i Tyskland hade Sodexo fått dra in några ton frysta jordgubbar som varit smittade med Norovirus. De hade levererats till bla 500 skolor och andra storkök och massor med människor var sjuka, många sjukhusvårdade. Tack och lov att det var jordgubbsvulkaner i Aberdeen och inget annat!

heffamamman sa...

Vad härligt med en egen liten täppa och vilka duktiga killar! Synd att solen inte kunde visa sig lika fint under resten av veckan också. Men vi hade det fint utan sol! Nu finns det nya Aberdeenbilder på min blogg. :)

Eva i Tyresö sa...

Roligt med bilder från odlingen och fint med din förklaring om allt som inte går att skriva om.
gustaf är ju så stor nu....
Jag förstår att du har med mycket svåra fall att göra och det är inte lätt att hålla sig lugn i alla situationer........
Kraaaaaamar till Dej!