tisdag, februari 24, 2009

Gustavs födelsedag!

Först, TACK för alla hälsningar här i bloggen, för brev, sms, telefonsamtal, kort och presenter till Gustav, herregud vad mycket kompisar Gustav har där ute! :)

Såklart hade vi tårtkalas på morgonen, med en jäääättegod morotkaketårta! Och Gustav var med och sjöng "Happy birthday" innan han blåste ut ljuset..

Paketöppningen tog ett bra tag och det var en jätteglad kille som öppnade sakerna en sak i taget och med jämna mellanrum urbrast "Thaaank you soooo muuuuch", hur gulligt som helst! :)
Födelsedagshatten (som ser ut som en jordgubbstårta) från mormor var på en liten stund i alla fall.. :)

De flesta av presenterna ser ni här! Till detta finns också ett BERG av svenskt gott godis och lite saker som redan lekts järnet med och som ligger lite här och där! :)
När vi skulle gå ut hittade vi detta i vagnen, ett paket och kort från Gustavs bästis Matthew och hand föräldrar. Hur de kommit in i vårt hus vet ingen men ÅH vilken kul överraskning! :)

Dagens aktivitet var massa lek på leklandet KC Kangaroos! Gustav hade aldrig varit där förrut och hade så himla kul! Såklart skulle hans lekglada pappa också ge sig in bland bollar och rutschkanor och på avstånd hörde jag Mwaniki ropa nåt om lekens nytta för den psykiska hälsan. Han säger mycket klokt den killen! ;)


Vilken ROLIG dag det blev! Mycket tack vare alla er - så massa kramar från en nu treåring! Och från hans mamma och pappa! :)

2 kommentarer:

Marianne sa...

Världens finaste treåring! Och vilken rolig födelsedagsmössa, sån har jag aldrig sett förr.

Kram!

Emmama sa...

Marianne: Den är från IKEA, har ni det i Kairo? :) Kram!