måndag, maj 28, 2007

Gustav kom till mig med telefonen innan och sa "här". Jag trodde inte han ville nåt speciellt så jag la telefonen på skrivbordet och lyfte upp honom när jag plötsligt hör små små dova "hallå". Gustav hade ringt en man i Norrland! Telefonen som alltid (trodde jag) var låst var inte det idag. Jag förklarade för mannen och ville be om ursäkt men det var en så snäll liten man som nästan inte ville sluta prata utan sa att han tyckte det var så roligt att den lilla pojken ville ringa honom. :) Såna gulliga människor blir man så glad av och jag har tänkt på honom hela dagen!

Sen kom då posten med ett litet brev. "Välkommen till kursen i Livets utveckling. Vi kommer ha undervisning om massutdöenden och ryggradsdjurens utveckling". Bland annat. Hur i den hela lilla friden har jag kommit att söka detta? Det blir nog ett nej till det, hur roligt det än vore att kunna det där.

Nu ska jag packa massor av traderapaket - har att göra nån timme. Imorgon kan man säga att jag börja jobba för min medicinkurs inför sommarviket börjar imorgon - spännande!

KRAM.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för samtalet idag. Blev så glad! Måste försöka träffas snart, saknar er. Apropå våra söners telefonkunskaper kan jag meddela att L bland annat ringt upp en gammal pojkvän till mig som numera bor i Istanbul. Kan säga att det blev ganska dyrt innan jag hann reagera. Aktare när G hittar telefonboken! Kram/ S & L i Malmö