onsdag, maj 23, 2007

Massa kul!

Efter mycket arga miner somnade GG för ett tag sedan. Han som alltid (i alla fall i några månader) somnat kl 20 har beslutat sig för att 21.30 är bättre men modern säger icke för det är för sent för en sån liten en. Det är inte för att jäklas med honom utan för att han i vilket fall alltid vaknar senast 7 på morgonen sen och då han somnat 20 kvällen innan är han då glad och pigg, inte annars.

Bra dag men kunde dött av chock när det efter lunch ringde på dörren och jag hittade en blodig Ken utanför, han hade diskat och ibland disken låg ett trasigt glas! Det har hänt mig en gång också så nu vågar jag inte diska glas med handen utan har alltid en stor svamp i handen! Inte en kantarell då alltså utan en disksvamp. Även kantareller funkar.

Gör så mycket roligt nu på dagarna att jag blir helt glad av att bara tänka på det! Massor av fikande och kortspelande, tränande, middagande och så. Linda I och jag gottgjorde för mycket förlorad tid i helgen och i måndags, hänge i tre dagar i streck och hade urmysigt. Nya "grannarna" är ju korthajar och det är underbart för jag älskar att spela kort (nästan lika stor som min kärlek till socialism är min kärlek till kortspel, ärligt). Citycoffee med Pernilla och smålopporna igår innan Frida bjöd på jättegod middag och fika där hon bor. Idag var det fika + lite shopping med Malin innan Gustav lämnades till moster och morbror. De strosade runt + åt hallonpaj och jag gympade på friskis med Sara. Imorgon har Jonna lite tjejmiddag (Gustav ska klä ut sig till tjej så han blir insläppt) så innan dess måste lite fika inhandlas för det skulle jag stå för. Måste självis in till kyrkans second hand också för de har så otroligt mycket fint! På fredag är det musiklek med alla mammorna och barnen och på kvällen ska Dennis ha kalas och jag ska vara lekvärd - kul! Present inhandlade idag! På lördag blir det som vanligt frukt- och grönsaksshopping på Kvibergs marknad, alla göteborgare som inte varit där - ÅK DIT! På kvällen ska Ken göra lammgryta har han lovat och jag och hans donna Linda har pratat lite löst om att ordna en alternativ måltid för vi har så dålig erfarenhet av just lamm..

Nu ska jag läsa vidare i min Kerstin Thorwall-bok och finish mitt kaffe. Vill ringa Lotta men det är nog för sent..

KRAM och var snälla mot barn och djur!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad härligt det låter allting! Du är så hurtig och glad! Du är min idol! ;) Pussa mycket från mig på Gustav!!! *kram*

Emmama sa...

Haha, jag väljer att ta "hurtig" som en komplimang den här gången! ;) Vilket udnerbart ord det är! Pussa Tilde!!

Anonym sa...

Vad mysigt ni verkar ha det.. och läskigt med trasiga glas i disken.

Tack för pysselkomplimang. Mina skolbarn har ju dock autism och asperger och har inte särskilt mycket eget pyssel i sig i alla fall.. det skulle väl vara om jag ger dom givna exakta ramar då =) några iallafall.