söndag, maj 11, 2008

Barn = JA!

Läser i Aftonbladet att framgångsreceptet för ett lyckat äktenskap är att inte skaffa barn.

Skaffa barn med en karl som tar ansvar och lev sen ett intressant och utmanande liv. Det är mitt recept.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Shit!!...då har gjort en tabbe, mina barns pappa tar inget ansvar.
Fast mina barn ångrar jag defenitivt inte.
kram A-L

Anonym sa...

Var o en måste väl hitta sitt eget recept för lycka.
Jag tror däremot att man missar en stor slev av livet utan barn.
Visst får sig förhållandet många törnar under småbarnsåren, kan jag säga av erfarenhet, men ror man ut ur den stormen så tror jag att man har en bra mkt starkare stomme i sitt äktenskap än om man hade valt att inet skaffa barn.
Men det är ju min åsikt.

Anonym sa...

Det var så sant som det skrevs! Hur kan man leva ett liv utan barn som ger oss så mycket kärlek?! Har tänkt mycket på dig. Hur går det med dina jobb? Du verkar ha jättemycket att göra, men så blir det när man anstränger sig och hittar bra jobb! :-) BRAVO!

Anonym sa...

Jag tror att småbarns åren är jättetuffa, det är verkligen hårda tider för ett förhållande. Men klarar man det så tror jag att man har ett starkt förhållande som klarar det mesta. Skulle man inte våga skaffa barn på grund av att äktenskapet inte skulle hålla så har man nog ändå inte mycket till äktenskap.

It´s all about me sa...

klarar ett äktenskap inte av barn, vad är det då värt?

citronlime sa...

absolut! man får väl först hitta en vettig person att gifta sig med...är han/hon inte det så går det åt hell oavsett om man har barn eller inte ;)

Jag är, kanske, en av de få som inte höjer på ögonbrynen eller idiotförklarar en person när de säger att de inte vill ha barn...vill man inte så vill man inte...En av mina närmsta vänner vill inte, jag har aldrig ifrågasatt hennes beslut, eller tyckt att hon är en självisk idiot (som många andra säger).
Nu är jag igång och svamlar igen ;D