torsdag, maj 29, 2008

Inverness!

Var så på utbildning i Inverness igår och det var en bra dag! Mina underbara kollegor (vi är ett så sjukt bra team för övrigt) Debbie och Gemma var med och här kan ni se hur fina dom är! :)

Inverness är ju för övrigt hemmaplan för odjuret Nessie men tyvärr han vi inte träffa henne även om hela stan är fylld av små mininessies och vykort med hennes fina bild på. Nästa tripp till Inverness måste innehålla besök till Loch Ness!

För idag gäller LEDIGHET och att snart fixa fram pyssellådan för Gustav vill rita säger han. Jag har en k__in som fyller år snart så vi får väl pyssla ihop ett kort till henne / honom (höhö) också.. Dessutom har det kommit paket från Sverige som vi måste skynda oss och hämta för jag är supernyfiken på vad som är i det! Går rykten om lingonsylt och Gustavkläder!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förutom lingonsylt även en Sverigetröja som Gustav kan ha på dagis för att påminna befolkningen i Storbrittanien om att det snart påbörjas ett Europamästerskap i fotboll. Inget lag från Storbrittanien lyckades kvalifisera sig hit, kanske dags att slå ihop Scottland och England.
Det är förmodligen lika omöjligt som att bilda gemensamt lag i Landskrona och Helsingborg.

Anonym sa...

hihihi...jag träffade Mamma Eva idag på konsum i Älmhult på min lunch.
O jag vet vilken K__in det är ...höhö
KRAM A-L

Lala Bing sa...

Vi träffade aldrig på Nessie heller under vårt dygn i Inverness. Visst var dte en mysig stad?