onsdag, juni 06, 2007

Det är ju varmt som i himmelen här idag och så underbart skönt! Eftersom Mwaniki blev svensk medborgare förra året så var vi inbjudna till medborgarskapsceremoni i Lisebergshallen idag, roligt och lite känslomässigt för alla var så glada! Det fanns människor från 94 olika länder där och med alla typer av historier som grund för att de kommit till Sverige, det är ju inte för alla så "enkelt och bra" att de kommit hit pga kärleken till någon här. Alla fick en goodiebag och de nya svenskarna fick dessutom fina presenter och ett jättefint välkomstbrev.
Sen blev det lyxig lunch på stan och GG åt själv och fick duschas av i en diskho, han har lite problems med finmotoriken den mannen. En miljon ombyten är alltid nedpackade.
Nu grillar jag kyckling med massor av vitlöksolja och inväntar mannen och barnet (som leker på gården) och våra vänner som ska käka och se fotbollen med oss.
Hoppas ni alla firar Sverige idag och också att ni uppmärksammar alla som heter Gustav, the big nameday för lilla barnet. Han fick presenter och kort med posten igår (tack underbara familjen och släkten) och idag en rolig bok från oss.

KRAM.

2 kommentarer:

mimmi sa...

Grattis till Mwaniki som blivit medborgare! :) Och grattis i efterskott till Gustav såklart!

Anonym sa...

åååh grattis lilla gustav och grattis mwaniki. KRAM!