torsdag, november 18, 2010

Julklappstankar...


Mamma och pappa är här - hurra! De var uppe tidigt imorse så de har tackat för idag och sover nu gott i sovrummet... Jag kollar efter fina julklappar här och här och tycker det finns en himla massa fint! On that note så påminner jag om mitt julklappsbyte och påminner om all info som finns två inlägg ner, ännu inte för sent att vara med! :)
Nu ska jag tänka ut om jag ska sova eller gå och titta lite mer på allt fint som nu finns i köket... skumtomtar, julmust, pepparkakor, kaviar, gott bröd... Och HURRA för er som passade på att skicka med så himla fina saker - ni är bäst!

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å det låter så himla härligt!
Hoppas du fick mitt mail ang julklappsbytet för jag vill vara med i år igen!
Kramar!!

heffamamman sa...

Mysigt med Mamma&Pappabesök. Men du - man får inte lägga ut såna där länkar! Speciellt inte den andra... nu är det stor risk att dottern inte kommer att ha plats för några kläder alls i sin kappsäck då hon kommer hem till julen. ;-) Dom här var ju för söta: http://www.gltc.co.uk/fcp/product/-/toys_games_boys_playsets/London-Toy-Vehicle-Set/10000001360 En påsk då hon kom hem så hade hon en ENORM legolåda med sig, som fyllde över halva kappsäcken. Som jag hade beställt till 8-åringens födelsedag. Det är mycket billigare att beställa lego i UK än vad det är här.

Babbel babbel... Ha en fin helg med allt gott ni har att äta! :) Fredagskram från Muminlandet

Anonym sa...

Jag haller mig undan dom tva lankarna eftersom jag redan har en superlan onskelista.

Undrade ocksa om du fick min mail angaende att vara med pa bytet? Skickade den fran jobbet och vi har haft lite serverproblem sa inte alltid dom kommer fram...

Linn i Aberdeen :)

Ewa sa...

Nu har jag skickat mitt mail till dig! :)
Kram