lördag, november 13, 2010

Lördagshej

Jag försöker styra om lite i det där man pratar så mycket om här i UK. Life / work balance. Jag är därför ledig hela helgen och det är STORT. Det vet ni som känner mig. Jag hade min sköna kompis Nk här igår och hon introducerade mig för Asa som är en fantastisk sångerska från hennes hemland Nigeria. Min favvislåt hittills finns ovan. Låtlista gör man på Youtube, åh vad bra och viktig musik!

Idag har det varit födelsedagskalas för en av Aberdeens finaste 35-åringar, Sarah! Hurra och grattis och en jäkla massa tårtor som hennes man bakat stod på schemat. En jättegod vegetarisk curry slungades sen fram när alla barnen började knorra. Eftersom alla skulle äta och alla var hungriga var det smartaste att fixa det hela där vi redan var. Allt behöver inte krånglas till så mycket.

Nu försöker jag rensa ut för små kläder ur fantastiska Gs byrå medan jag lyssnar i fatt på alla p4 Extra från veckan. Jag önskar att jag hade en egen Lotta Brome jag kunde trolla fram när jag ville. Hon är värd all beröm hon fått senaste året!

OCH - julklappsbytet för alla er bloggläsare här är tillbaka! Ta en fundering och bestäm dig för att vara med i år! Du behöver inte ha en egen blogg men vilja få och köpa en extra julklapp i år! Maxpris 100 kronor + porto är vad kalaset kostar! Jag ger mer info imorgon och sen kör vi!

Ha sköna sköna lödagskvällar!

7 kommentarer:

Ewa sa...

En så härlig helg du har haft fina du. Jag är mer än gärna med på julklapp i år igen :D. det var så himla roligt!

Kramar och vi möts igen!

Susanna sa...

Snacka skön musik!
Jag vill definitiv vara med i julklappsbytet - åh, längtar!

Stor kram från din bästa Susanna :)

Anna, Fair and True sa...

Ja, julklappsutbytet! Jag är såklart med i år igen!

Katarina på Filippinerna sa...

Jag är gärna med i julklappsbytet, låter jätteskoj!

Tia sa...

Vilken jättehärlig blogg =)
Kommer definitivt följa den.
Jag och sambon planerar åka till Skottland till sommaren och letar febrilt efter platser att besöka när vi väl är där. Några förslag? :D

Keep up the good work

//Tia

Cecilia/svengland sa...

Jag vill självklart va med i år igen! Det var jättekul!

Emmama sa...

Så himla kul med ert deltagande! Glöm inte skicka mail med era uppgifter! :) Kram!