lördag, november 27, 2010

Snö

En hel del snö ute så det nu gör vi oss klara och ger oss ut och leker! Kallt, klart och sol på ingång, härligt! Trodde vi kunde få med bananodlarn ut eftersom det ju inte finns några "dåliga väder utan bara dåliga kläder".

"Hey", sa bananodlarn. "Dont teach Gustav that stupid saying. There is loads of bad weathers and Europe has got them all".

Jaja, lite kyla tar inte kål på oss andra - bilder kommer senare! :)

5 kommentarer:

Helena sa...

haha, och det har han ju helt rätt i ju!

Ewa sa...

Hahaha! Jaa, vad ska man säga annat än att han har helt rätt men alla vi som trots det bor här behöver ju våra käcka hejaramsor. Att vara inne i ett halvår hjälper ju inte liksom....Å lite kyla har ingen dött av... ;), säger jag som skakar tänder och inte alls kan tänka mig att vinterbada som en viss S gör så ofta hon kan.

Kram

heffamamman sa...

:D Hälsa bananodlarn att jag gillar hans alltid så kloka uttalanden. Och tack för väderrapporten. :)

K-L sa...

Din man har ungefär samma inställning som sydspanjorerna. Här går man inte utanför dörren när det regnar, om man inte på något sätt tvingas ut. Och skulle man tvingas ut har man ett paraply uppfällt hela tiden även om det bara duggregnar lite, lite grann. Men det är klart, är man inte van vid regn så är man inte.

Det var längesen jag hälsade på här inne och jag missade julklappsbytet, men åh så trevligt det var att läsa om dig, Gustav och bananodlaren igen.

Kram

Emmama sa...

Helena: :D Kram!

Ewa: Jamen hon är ju galen! Jag följer inte hennes hurtighet men är ute betydligt mer än bananodlarn!:) Kram!

Heffamamman: Framfört! :D Och varsågod! Kram!

K-L: Nästa år får du vara med, det blir väl bra! :) Nu ska jag läsa i fatt hos dig! Kram!