onsdag, februari 28, 2007

Ettåringen är så stor!

Ojojoj, vilket himla kalasande det varit här nu ett tag! 23 härliga människor på middag i fredags! Massor av lasagne, tårta och annat gott fanns det mycket av men det som det fanns mest av var ändå presenter till jubilaren, herregud vad snälla alla var! Killen har en ny garderob, massor av nya leksaker och böcker nu! Vi är så tacksamma! Har just nattat Gustav till en av hans nya Max-böcker så han kommer garanterat sova gott i natt!

Stina, du glömde ett örhänge va? Vaaarför satt det inte kvar i örat? Jag hittade det i barnets mun igår - panik! Slutet gott, allting gott! :)

Sen var det ju barnkalas igår! Gustavs urhäftiga och snälla kompisar Petra, Nicolas, Ville, Filip och Dylan klädde upp sig och kom på fest med ny tårta, massor av serpentiner, ballonger och tjattrande morsor! Det är häftigt med våra nya vänner här, jättefina människor! Barnen lekte som de brukar, kröp och stapplade runt + tog varandras strumpor.

Annars bara bra! Ska in och fika med Embla imorgon och ska passa på att köpa present till födelsedagsbarnet Linda på bokrean och se om vi kan hitta Mwanikis borttappade nycklar på Västtrafik eller hos snuuuten. Hoppas, hoppas!

Nu ska jag frysa in veggolasagnen som blev över. Idag har hela familjen ätit samma mat, barnet är så stort nu!

KRAM.

Inga kommentarer: