torsdag, juni 03, 2010

Snart, strax, strax!

Mina kollegor har gullat med mig hela dagen för de tyckte det syntes lång väg hur glad jag var för att IDAG kommer mamma och pappa - äntligen! Jag har nu förberett middagen (köttfärslimpa - Gustavs favvis) och så fort de kommer ska vi hämta lilla G på dagis. Gustav ville inte möta de på flygplatsen för det vore mycket bättre om de kom och hämtade honom på dagis så de får träffa hans kompisar. Såklart!

Om "di gamle" inte är för trötta senare ska jag föreslå att vi går en runda runt havet och kollar om delfinerna är längs stranden och leker. Det är en varm och solig dag här, perfekt besöksväder! Nu ska jag kika in här igen och se om de landat ännu...

Ha underbara helger alla ni fina!

10 kommentarer:

Taina sa...

KLART han vill visa upp sina kompisar!! Spännande när mormor och morfar kommer till dagis och får se hans "arbetsplats".

Vad häftigt att se delfiner!!! Vill jag också göra. Men jag får nog fortsätta stirra in i skärmen i eftermiddag. Myyyyycket arbete återstår.

HAVE FUN!!!

Kram

Emmama sa...

Taina: Ja, såklart! :) Ska bli kul att se hans reaktion när han ser dom... ;) OM jag ser en delfin lovar jag att visa här, på din och min skärm! Kram!

Saltistjejen sa...

Å vad MYSIGT det låter!!! Ni kommer få det TOPPENTOPPEN!
KRAM!

Emmama sa...

Saltistjejen: Jaaaa! :) Jag är så exalterad nu att M hävdar att jag STARKT påminner om ett barn! :D De är i taxin nu, hurra! KRAM!

Helena sa...

Härligt! Hoppas ni får bra väder hela tiden och hittar på en massa mysiga saker :o)

Marianne sa...

Ha det JÄTTEBRA med di gamle!

Kram!

Millan sa...

Ah din lyckost!! Sa mysigt med besok hemifran. Njut i fulla drag! kram

Marianne sa...

Köttfärslimpa, hämta på dagis, delfiner. Det låter som dina föräldrar får en underbar tid hos er.
/Kram

Vicky sa...

Hoppas vädret håller i sig och att ni får underbara dagar med underbart besök!!!

Emmama sa...

Tack alla för söta hälsningar!