måndag, maj 31, 2010

Dagen då min mor blev min syster

Vi har ju stora planer för augusti föresten! Förhoppningsvis kommer nämligen bananodlarns brorsa, svägerska och deras barn till Sverige för att semestra med oss! Det kräver lite pyssel för att fixa visum som några av er vet. Mamma och pappa skickade nyligen brev med bland annat kopior på sina pass till de kommande gästerna som idag tackade så mycket för brevet. Bananodlarns svägerska hälsade också att det var ju VÄLDIGT vad jag och min SYSTER är lika, "som tvillingar"!

Jojo! Jag fick meddela att den mig så tvillinglika är min mor och inte min syster. Och det var ju tur att jag gjorde det. För i sin visumansökan har de, visade det sig, skrivit att det är min pappa och syster de ska hälsa på i Sverige i sommar. För kvinnan på bilden, hade de konstaterat, kunde omöjligt vara gammal nog att vara Emmas mamma...

Oj, som det kan bli... :)

Och på tal om mamma. Lilla mamma. Grattis i efterskott på mors dag, det måste få en plats i bloggen. Får jag också passa på att be om att ni tar med jordnötsringar och smörgåspickles när ni kommer på torsdag? Att tilläggas till en ganska läskigt långt önskelista...

Nu ska jag sova så himla himla mycket. Jag är så himla himla trött.

9 kommentarer:

Millan sa...

:-D gissar att din mamma var ganska nojd over det 'missforstandet' ;-)

Helly på Sicilien sa...

Vad roligt att ha en mor som ser så ung ut :) Förra veckan så frågade en man mig om min moster var min mor. Det tyckte jag var lite roligt, men min moster lite mindre roligt eftersom hon bara är 3 år äldre än mig ;)

Jag har en liten utmaning där jag skulle vilja att du lägger upp ditt favoritrecept på din blogg. Tanken är att det ska bli som en liten kokbok online med alla bloggarnas favoritrecept.

Alla är välkomna att delta och hoppas att du oxå gör det.

Kram!

Helena sa...

Hmm, är vi säkra på att det här inte bara är fjäsk för att få jordnötsringar och smörgåspickles? ;o)

Marianne sa...

Så många trevliga besök att se fram emot. Både av din pappa och sy ... mamma och sedan av släkten i Kenya! Har de inte pickles på det svenska Varuhuset?

Kram!

Petra H sa...

Ha ha, helt underbart missförstånd!! Och så härligt att ni får först besök i Skottland och sedan förhoppningsvis i Sverige. Vi hade också hoppats på svåger/svägerskebesök i Sverige i sommar men det blir nog inte förrän nästa år.
KRAM!

Emmama sa...

Millan: Hon är värsta mallgrodan nu! :) Kram!

Helly: Aj, aj, aj! Stackars moster... ;) Receptutmaning låter jättekul, den ska jag anta! Kram!

Helena: TYST med dig! ;) Kram!

Marianne: Jaaa, det ska bli så himla kul! :) Ikea ligger tre timmar bort och jag tror inte det finns där, tyvärr.. Jätteonyttigt men åh så gott! :) Kram!

Petra: Ja, visst var det! :) Ska bli galen kul om de kommer! Hoppas ert besök också snart blir av.. Kram!

Anna, Fair and True sa...

Kan tänka mig att din mamma blev väldigt glad! Du får lägga upp båda bilderna så vi kan se! :)

Johanna På Pickadollön sa...

Vad roligt! Det var inte làge att anvànda hennes leg fàr att smita in pà krogen som ung innan àldern inne. :=) Min mamma har ocksà ett ungt utseende, sà vi har varit systrar lànge.

Emmama sa...

Anna: Hon var vääärsta mallgrodan! Bild kommer! ;) Kram!

Johanna: Haha, jag var intresserad av uteliv först vid typ 20 års ålder men det hade kanske funkat annars faktiskt! :D Vi har absolut vissa likheter! Kram!