söndag, maj 16, 2010

Sen sist...


Det har varit lite uppochner med den här bloggen några dagar. Det beror delvis på en ilsken ny ögoninflammation, mycket roligheter och lite allmän håglöshet efter beskedet att min chef sagt upp sig och slutar om två veckor. Hux flux blir det hejdå till någon jag verkligen tyckt om att jobba för och som jag hade velat ha kvar. Men, ibland måste man trampa vidare!
Kollaget ovan är från vår korvgrillardag med svennekompisar i fina fina Stonehaven som ligger en 2ominuters tågreas från Aberdeen. Första utegrillningen för i år - gillade! Vi lärde oss också att man - gratis - kan ta med sin cykel på tåg här och att man med fördel kan få pruttkuddar att prutta genom att trycka sitt huvud mot dom. Toppen!
Har jobbat veckans långa pass nu i helgen och nu i eftermiddag njöt vi av massor av lek i Duthie Park och så blev vi hembjudna på curry till några av våra bästa vänner här! Curry är en av de allra vanligaste maträtterna, till vardag och fest, för brittiska familjer (och för irländska, vilket våra vänner är) och det var riktigt gott!
Hoppas ni alla haft sköna helger!

5 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Usch vad trist med din chef! Jag hoppas din nya blir lika bra ochinte nån riktig häxa :p Man vet ju aldrig var de kommer ifrån de där...hehe.

Cecilia/svengland sa...

Länge leve Curry'n! Vad skulle vi göra utan den??? :-)

Emmama sa...

Trillingnöten: Precis.. Det kan bli precis hur som helst med allt men jag försöker hålla mig positiv! Kram!

Cecilia: Exakt! :) Jag har inte trott mig gilla curry men det våra vänner lagade igår var supergott! Kram!

Marianne sa...

Bu för ögoninflammationer och bra chefer som slutar! Hoppas att den nya chefen blir lika bra. Förresten, du borde kanske bli den nya chefen?

KRAM!

Emmama sa...

Marianne: Hon som ska vara chef ett tag innan nya anställs verkar bra, jag gillar henne så länge! :) Jag blir gärna mellanchef men inte högsta chef - för mycket pappersarbete! :) Kram!