torsdag, maj 27, 2010

Ledig dag med Aberdeentips!

Ja det är ju med sorg i hjärtat som jag meddelar att vi inte får se Sverige tävla igen på lördag. Buhu. Jag som sparat hitskickat svenskt godis till finalen och inte åt det till semin. Men jag är ju en supersucker för danska låten så jag får hetsa i mig godiset och hejja på Danmark istället. PÅ KONTORET, ensam! Det är tredje året i rad som jag jobbar när finalen är. Men, MOVING ON.

Har haft en helt fantastiskt skön ledig torsdag idag! Hittade en tuff kille som jag bjöd med på lunch i stan..

Det senast upptäckta lunchstället är The Citadel, Frälsningsarmens lokaler vid Castle gate. Det nyrenoverade cafeet blev en favvis i veckan när jag var på både en mässa och en konferens här och märkte att både maten och kaffet är riktigt gott här. Idag blev det soppa och varma mackor till mig och lilla G och nu har jag, tror jag, lyckats övertyga mamma och pappa om att vi går dit på fredag när dom kommit.

Vi länsade sedan TK MAXX och här leker Gustav med sitt nya garage..

Vi starbucksade såklart på nya shoppingcentret Union Square innan vi gick hemåt i regnet...


Nu ska jag försöka reda ut var diverse bilder jag vill visa er finns sparade. Har både ett fantastiskt TK MAXX-fynd och ett spännande bokprojekt/bokgrej att berätta om.. ;)

3 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Men Du det är ju heeeelt ooootroligt vilken otroligt snygg kille du har!!!!! my God! Det lär bli många hjärtan som kommer gå i kras framöver.... Haha, bilden på honom i kepsen och skinnjackan är ju som tagen ur en film eller något sådant!
:-)
Vilken härlig dag ni fick dessutom. Och att du jobbar under finalen kanske är ok ändå? Själv har jag tappat allt intresse för schlagerfestivalen sedan vi flyttade hit. Bryr mig verkligen noll.
KRAM!

Sussie sa...

Starbucks... får Floridanostalgi.

Emmama sa...

Saltis: Jag ska försöka uppfostra honom till att vara schyrrebyrre mot tjejer för att undvika hjärtkrosseri! ;) Ja vilken skön dag det blir, vi fortsätter på samma tema idag! :) Kram!

Sussie: Jaa, det är GOTT! :) Ni borde ha ett i Rosala.. :) Kram!