tisdag, maj 18, 2010

Sköna tisdag


Så här fint väder har vi idag! Det är faraoimig HETT ute idag - gillar! Jag tänker mig att det ska vara så här fint också när mamma och pappa kommer om 3 veckor. ASKMOLM - skingra dig, detta är din första varning! Vi firar det fina vädret med att bli hembjussade till vänner på pizza från good old Dominos och vi ska strax promenera iväg mot Crombie Road. Stannar nog på lilla affären och köper med lite glass och frukt till efterrätt..
Ha sköna tisdagskvällar!

10 kommentarer:

It´s all about me sa...

Det var varit superväder i Sthlm oxå idag och igår! Sjukt skönt att gå i t-shirt och känna ljumma vindar...Kul att du får föräldra-besök snart också!

Sussie sa...

Fin bild. Din?
Dominos... var fanns dom? Vi var nånstans på semester o älskade Dominos? Brasilien?

Emmama sa...

Itsallaboutme: Åh vad det är härligt med detta väder, i år har jag verkligen längtat mer än vanligt! :) Kram!

Sussie: Alltid mina bilder om jag inte skriver annat! :) Ja den blev fin och den togs i all hast vid busshållplatsen idag, så kan det gå.. :) Kram!

Emmama sa...

Och oj, Dominos ja.. Vet inte alls var det finns men det är en av de största kedjorna här - GOTT!

StrandMamman sa...

Varmt och skönt här också, GILLAR!!!!!
Kram!

Petra H sa...

Åh, vad härligt med blå himmel!! Det var faktiskt blå himmel här också idag men KALLT! Jag hoppas att värmen kommer tillbaka snart, jag hade gåshud under min lunch (inomhus) och förbannade mitt beslut att ha kortärmat på jobbet...
Kram!

Emmama sa...

Strandmamman: Hurra, hoppas det håller i sig! :) Kram!

Petra: Eslövs IF tischa? ;) Kram!

Trillingnöten sa...

Jag ber till alla vädergudar jag känner till att den där jäkla askan håller sig borta! För din skull och min skull (reser till NY)...tänk att lite aska på ISLAND kan skapa sånt kaos!

heffamamman sa...

Här har vi haft mellan 24-28 grader varmt i snart en vecka nu. Slå det om ni kan! ;-) Vi lär ha haft det varmaste vädret i hela Europa. Vad gäller omkring flygande aska, så hoppas jag också att den blåser bort i helt motsatt riktning. Annars kan vår Kretaresa nästa vecka ligga i farozonen.

Härlig bild! :)

Emmama sa...

Trillingnöten: Åh, bra! När reser ni? Kram!

Heffamamman: Iiiih, jag håller verkligen tummarna för att den inte stör er resa! Och tack! :) Kram!