fredag, januari 27, 2012

Fika vid Drum Castle


Vårt fikande tog idag plats vid Drum Castle lite utanför stan. Bilden ovan är lånad från länken men övriga bilder är mina egna. Otroligt vackert ställe och det var soligt och klarblå himmel idag. Kallt i luften och perfekt för en sconesfika följt av promenad. Rekommenderar verkligen en liten utflykt hit om ni nån gång får möjlighet.

I detta huset finns cafe/restaurang, trädgårdscenter och en butik med otroligt fina prylar och kläder. Det fanns en sconesbuffe som varken Judy eller jag kunde motstå. Jag valde en med mandariner och lönnsirap (de som ligger brevid assietterna), otroligt god!

Lilla E äääälskar toast... Hon är vår lilla sötloppa och hon alltid med när vi fikar. Det är så härligt att följa hennes utveckling på nära håll.


Om jag skulle ta tag i att deklarera nu då?
Annars kan jag ju alltid göra det imorgon..

5 kommentarer:

K-L sa...

Åh, vad vackert. Vilken härlig start på dagen.

pim sa...

"varför göra det idag när man kan skjuta upp det tills imorgon" :)

verkar vara ett fint ställe

Saltistjejen sa...

Ååå så mysigt! Och vad vackert! Ser ut att vara ett riktigt gott fika också!
:-)
Kram!!

heffamamman sa...

Vad skoj att din bloggnerv har vaknat till liv igen. :) Vilket mysigt utflyktsmål! Vet du annars nåt om båtturer mellan Skandinavien och Skottland? Vi kollade upp den saken redan inför vår sommarresa till Skottland 2009. Men gick bet på den saken, så det blev högerrattad hyrbil för två veckor istället. Himla synd att båtturerna från Sverige lades ner helt. Nånting går väl via Shetlandsöarna, från Norge och eventuellt Danmark... Skulle säkert vara fint. Att åka över till Harwich som ligger så väldigt långt söderut blir en himla massa (onödigt) körande.

Bara lite vimsiga fredagsfunderingar. :) Det är inte bestämt ännu att det verkligen blir Skottland i sommar. Men det skulle liksom vara på tiden med en tur dit igen. Ha det så fint i vinterkylan!

Emmama sa...

K-L: Helt fantastisk morgon! Kram!

Pim: Äntligen fixat i alla fall! Kram!

Saltistjejen: Det var ett så himla fint ställe, väl värt ett besök! Kram!

Heffamamman: Ja nu ska det bli lite mer ordning på bloggandet var det tänkt... :) Tyvärr dålig koll men visst går det nåt från Norge...? Vill ni inte flyga? Kram!