torsdag, januari 19, 2012

Min julklapp!

Min julklapp kom ända från Anna i New York och var allt man hade kunnat drömma om, STORT TACK! I helgen är jag ledig och då ska det bakas små hjärtekakor med icing på, gott!

Vi är nu tillbaka i vår fina skotska vardag och jag ska se till att hålla bloggen igång ordentligt, nu är det slut med sölisfasoner.. :)

Nu ska jag diska upp efter att ha gjort en jättegod wok till middag. Sen, kaffe. Såklart.

KRAM.

9 kommentarer:

heffamamman sa...

Jamen det var ju liksom på tiden. Att det ska bli mera fina blogginlägg igen! Har saknat dina Aberdeen och söta Gustav rapporter. :) Ha en skön vinter!

Saltistjejen sa...

Så himla roligt att du gillade julklappen!!! Tänkte verkligen på att du verkar älska att just baka och eftersom du gärna ville ha ngt med hjärtan passade formarna så bra! :-)
Hopas det blir gott också!
Varmaste Kramen och du TACK igen för att du fixar de här bytena! Det är så himla ROLIGT! Jag ska blogga om min klapp också snart. Har bara inte hunnit med det än.

Petra H sa...

Vad fina grejor! Jag har inte fått ngt paket :-( vet inte om det är belgiska postens fel??

Katarina sa...

Härligt med paketet! Fina saker. Jag vet inte alls om paketet mitt kommit till mottagaren.. Jag får helt enkelt bara hoppas det.. Kul om du kommer tillbaka till blogg livet igen!

Millan sa...

Kul med fler inlagg fran dig framover :-). Men jag vet precis hur det ar. Svart att halla igang bloggen i vardagen da tiden springer ifran en ..

Vilken fin present! Jag vet inte om min kom fram eftersom jag inte tror att personen (Eva - din mamma?) jag skickade till har nagon blogg. Men forhoppningsvis kom den fram anda.

Kram!

Eva sa...

Jodå, Millan den har kommit rätt och innehållet var mycket uppskattat.

Trillingnöten sa...

Vad kul att du är tillbaka! Vilken underbar julklapp!

Anonym sa...

Vad kul att du kommenterade i min blogg för nu återupptäckte jag ju din blogg, kalas! :) Och julklappen var ju verkligen fin! Kram!

Emmama sa...

Alla: Visst var den fin!! Och nu tror jag att allt ska ha kommit fram, toppen! Kram alla!