måndag, augusti 20, 2012

Oj vilken härlig sverigesommar det blev!


Sverige bjöd på vackert väder och massor av fina möten och samtal! Gustav har nu sin sista sommarlovsdag och imorgon börjar han tvåan. TVÅAN. Fatta.Vi lämnade Sverige för två dagar i underbara Helsingör och Köpenhamn. Där finns väldigt stora portioner sockervadd, ett jättekul Bakken, ett lika roligt Guiness rekordbokmuseum och cykeltaxis. För att inte tala om färgglada cyklad och fantastisk streetart. För att inte vara Sverige är Danmark så jäkla bra!I Sverige hängde vi med släkt och vänner både i Älmhultstrakten, Skummeslöv, Helsingborg och Kivik..
Han hade värsta sköna knycken när han fiskade. Med jämna mellanrum hävdade min morbror att Gustav snott in sig i hans fiskelina. Men det var såklart bara lögn... ;)


Bökhult (ovan) är fina grejer och att åka traktor så fort att man försvinner i ett moln av damm är som en dröm när man är 6 år!LillePetter var en liten liten skomakare från min hemtrakt. Hans lilla lilla hem finns ännu kvar som museum. Väl värt ett besök!Vänner, sol och bad!I detta stenbrott var vattnet 35 meter djupt, otroligt vackert! (Och Gustav badade med flytväst, ja)

Vid Brösarps backar blev till och med socialarbetaren själv bra på bild.


Och när ni är vid stenshuvud ska ni INTE missa en drömsk sandstrand...


Nu har sommaren kommit till Skottland och det var en varm helg som gick! Mer om det kommer... nu ska jag iväg på veckans långa pass på Aberdeens bästa arbetsplats!

Nu kör vi igång bloggen igen, hoppas ni är med mig! KRAM!

6 kommentarer:

Katarina sa...

Emma, vilka underbara bilder. Vad trevligt ni ser ut att ha haft det. Härligt! Kram

Helena (Livet på Citronodlingen) sa...

Klart vi e me :)

Cecilia/svengland sa...

Välkommen tillbaka Emma! Shit, börjar skolan hos er redan! Här har vi 2 1/2 vecka kvar och med den sena värmen känns det ju helt ok!:-)Min "lilla" tjej ska börja 6:an nu och stora tjejen andra året på Universitetet och just nu är stora tjejen faktiskt på semester vid Loch Lomond med pojkvännen & hans familj! Kivik och Brösarp är ju nääästan "hemmavid" - Kristianstadsbo som jag är och med ett torp i Vittskövle! :-) Hoppas att ni var på Cafe Annorlunda när ni ändå var på Stens Huvud!

Millan sa...

Ah vilken harlig sommarsemester. Sommarsverige ar ju bast trots allt!! Men borjar skolan redan den har veckan i Aberdeen alltsa? Har har de tva veckor kvar. Slutar de skolan tidigare ocksa eller har ni ett mycket kortare lov?

Ja tvan... vad tiden gar! Nils borjar trean... Och nasta ar borjar Sofia ocksa!

Kram

Linda sa...

Så fina foton Du tagit i sommar.
Synd att vi inte kunde ses.

Får vi ta igen nästa gång.

kram Linda I

<3

Marianne sa...

Så många fina foton! Inte minst porträttet på dig! Jag längtar tills ni kommer hit nästa gång!

Kramar!