måndag, oktober 29, 2007

Jeremy Kylig


Så himla trevligt att man kan lyssna på svensk radio vart man än är! Det blev karlavagnen till frukosten i lördags och massor av gamla Christeravsnitt nästan hela dagarna.

På tal om radio kan vi nu prata TV och jag måste nämna Jeremy Kyle som är ett slags Ricky Lake, se en superrolig PARODI på det här:

http://www.youtube.com/watch?v=MPZcN-PiomI&mode=related&search

Det är väl nåt med mig som gör att jag gillar sån här TV men det mest slående med just detta är hur otroligt otrevlig programledaren är, därav lite roligt med en länk till parodin och inte till det riktiga programmet. Är man programledare för ett program för människor som får barn när dom är 12 och människor som gifter om sig med sin fd styvfar eller varför inte brorsson så måste man förstå att dessa människor ofta kommer från miljöer som inte är ideala och därför är allt deras beteende inte det ideala. Man ska inte dutta och snutta med dom (om man inte gärna vill) men att heeeeela programmen igenom tala om hur extraordinärt korkat de handlat i olika situationer blir lite väl hårt..

Har ni sett det? När vänner och familj kommer och hälsar på, nästa besök blir från Frida, är det TVÅNG att se minst ett avsnitt! :) OOOOKEJ?

För att inte uppröra Piff och Puff och viktenavobjektivitetsbyrån är här ett äkta klipp också! http://www.youtube.com/watch?v=JebY0zPSEeA&NR=1

Inga kommentarer: