fredag, februari 18, 2011

Here we go again...


Eftersom om vi ju inte fått nog av tallrikar med riktiga prinsar och prinsessar på så kör nu det brittiska hovet, som ni säkert vet, av favorit i repris. Kungligt bröllop! Den 29e april närmare bestämt. En helgdag för alla britter just i år. William hjärta Kate = sant.
Från katalogen ovan kan du köpa allt du BEHÖVER inför bröllopet. BEHÖVER.
Och på tal om det. Mycket står jag ut med men en sak tär på min själ. Och det är vuxna som viftar med flaggor åt kungligheter.
Men nu struntar vi i flaggorna och kollar in när Plura och Mauro lagar mat istället.

4 kommentarer:

Helena sa...

äsch, nu ska du inte vara så kinkig, det är väl KLAAART att du ska sitta framför tv:n och vifta med flaggor och dricka kaffe ur en kate hjärta William mugg?!?!? Om du nu inte har möjlighet att åka dit och närvara personligen menar jag.... ;o)

Emmama sa...

Helena: Nämen nu snackar du ju en jäkla massa gojja! :D Dessutom är jag bjuden så jag behöver inte sitta hemma och kolla. Såklart...

Kram!

Cecilia/svengland sa...

ha ha ha den katalogen fick vi också!Klart att vi ska betälla ALLT ifrån den Emma! Nu får vi väl va liiite patriotisk i vårt nya hemland! Och även om vi bor i London, så blir det nog till att titta på spektaklet på tv'n!

Emmama sa...

Cecilia: Fullt av allt man BEHÖVER... ;) Patriotism i all ära men detta flaggandet inför just kungligheter gör ont! :D Kram!