söndag, mars 21, 2010

Barnkalas de superkul!

SÅ lyckat kalas det blev igår! 13 glada barn och ännu fler föräldrar hade några roliga timmar på ett community centre i närheten! Morsan här var lite stressad innan och tänkte mycket över hur hon skulle få det så kul som möjligt. Och så tänkte hon lite på vilka uppgifter hon kunde ge till bananodlarn, som skulle på sitt livs första barnkalas. Han hade god attityd men ingen aning om hur man dukar ett barnkalasbord. Han hade aldrig vecklat upp en servett, skakat till den och gjort den till festfin för att sättas i glasen. Gosh gosh, ni vet. Nu kan han dock.

60 varmkorv senare (med god hjälp av föräldrarna) fick barnen partybags och det var dags för hemgång. Gustav gäspade hela vägen hem, lekte en stund med alla otroligt fina presenter och somnade sen sött. När jag innan sovdags frågade vad som varit bäst med dagen sa han att "all my best friends came for my party". Frågan från honom var varför jag nu grät och jag fick förklara att det var för att jag är så glad att han har alla de bästa kompisarna. Supersköna ungar och jättehärliga föräldrar! Och inte mindre än två vår/påskfester i april blev vi bjudna på under kalaset.

Välkommen vår!

(Det var BRA timing att ha fest med goda vänner dagen efter hemkomst från sverigesemestern - det blev en bra påminnelse om vilka fina människor vi har i vår vardag här!)

6 kommentarer:

Eva Henriksson sa...

Å så psykologiskt att känna att Aberdeen har sina poänger.
Pappa bananodlarn hade väl längtat??????Firade dom inte födelsedag i kenya? kanske med bananblad och utan servetter.
Oj alla dessa presenter......13 st?
Kram Eva Henriksson

It´s all about me sa...

Vad roligt!! :)

Appropå servetter så lärde jag mig att göra roser av servetter igår, mycket fint!

Vicky sa...

Wow, vilket kalas! Bra jobbat :)

Anna, Fair and True sa...

Låter toppen!

Saltistjejen sa...

UNDERBART!!!!
:-)

Emmama sa...

Eva: Precis, det blev himla bra! :) Födelsedagar uppmärksammades för barnen när M var liten men inte lika mycket (eller hur man ska säga) som här så nån barnkalasvana hade han inte. Men nu så :) En erfarenhet rikare! Kram!

Itsallaboutme: Du får ha undervisning i din blogg nu! Kram!

Vicky, Anna och Saltis: Ja verkligen, kändes toppen och det kunde inte varit mer lyckat! :) Kram!