måndag, mars 22, 2010

Morgonpromenad med delfiner!

En gång tidigare här i kustvattnena har jag sett en delfin och det var fantastiskt! Idag på vår morgonpromenad såg vi MASSOR. Det vimlade av dom! Minst ett 10tal kunde vi vara säkra på. Bästa bilden är den nedan och det säger ju ganska mycket om de andra bilderna (haha) men jag blev helt till mig och när de väl hoppade så gjorde även jag det och glömde helt att försöka hinna fotografera. Häftigt! Hoppas jag får möjlighet att se detta många gånger till.


Nu cyklar jag mot långa passet! Ha sköna måndagar!

11 kommentarer:

Johanna Siljehagen sa...

Delfiner àr sà vackra djur. Har haft fòrmànen att simma med vilda delfiner i norra Bali...innan det blev fòrbjudet...

Satja sa...

Åh mitt favoritdjur. Vad mysigt det ser ut. Kram

Sussie sa...

Så häftigt. :) Det låter så exotiskt med delfiner och så har ni ändå smällkallt. ;)

heffamamman sa...

Vad härligt! Tänk att det simmar delfiner på era breddgrader. Och våra förresten, för jag tror att vi ligger ungefär på samma höjd. :)

Fina bilder från havet! Det skulle jag ge ganska mycket för, att få bo på promenadavstånd från havet. Ha en skön kväll på jobbet! Här är det sjukstuga i miniformat. Kram

Saltistjejen sa...

Wow!!
När jag var i Skottland som turist för jättelänge sedan så tog jcg och min kompis en delfinsafari! Vi såg så mycket och det var underbart att vara ute på havet!
KUL att ni kan se sådant djurliv när ni tar en promenad! :-)
KRAM!

anna of sweden sa...

Wow, vad läckert! Jag hade nog trott att jag sett i syne.

Marianne sa...

Å har ni delfiner, vad häftigt! Det hade vi i Istanbul också, de börjar komma tillbaka dit. Det häftigaste var en midsommarafton när vi hade hyrt en båt (vi var ett gäng svenskar och svenskturkar) och åkte upp i Bosporen mot Svarta havet. Där fick vi sällskap av ett tiotal delfiner.

Kram och hoppas det långa passet går bra!

Annika sa...

Ja, det är så läckert med delfiner...
Vi brukar se dem då vi är vid ngn beach här på östkusten.
Fantastisk syn är det. Förstår att ni hajjade till OCH att ni njöt.
Kram!

Emmama sa...

Johanna: Åh vilken häftigt upplevelse! Kram!

Satja: Javisst är dom fina! Kram!

Sussie: Jadu, speciellt varmt kan det INTE vara i vattnet.. ;) Kram!

Heffamamman: Usch, hoppas ni kryat på er nu! Ja att bo nära havet är en ynnest jag faktiskt tänker mycket på att jag uppskattar. Mycket rogivande med en promenad upp dit. Kram!

Saltistjejen: Åh vad kul att det finns såna! Det kändes lite overkligt att se dom så jag blev ordentligt uppspelt! :D Kram!

Anna: Ja lite så kändes det! :) Kram!

Marianne: Ah vad kul! Tänk vad du har makens IKEA-anställning att tacka för mycket fina upplevelser. Älmhult liksom rules, jag SÄGERju det! :D Kram!

Annika: Ja det är verkligen speciellt, det vet även du då! :) Otroligt fina och lekfulla. Men vet inte om det är just lek att hoppa, får undersöka det.. :) Kram!

Petra H sa...

Vilken härlig syn det måste ha varit! Och förresten, jättefin nytt header-foto!

Emmama sa...

Petra: JAA, helt underbart! Gustav tyckte dock det var roligare att kasta stenar i vattnet! ;) Och tack, du är nog den första som upptäckt det! :) Kram!