söndag, mars 21, 2010

Morgonpromenad de luxe

Gick på en låååång morgonpromenad i morse, alldeles ensam medan M och lille G lekte hemma. Det var en äkta mammabatteriladdning det. Det är något så vansinnigt vackert här uppe på toppen av vår stadsdel att jag kan gå där fram och tillbaka med min kamera så länge att folk nog undrar vad jag håller på med. Men det bjuder jag ju på. Jag träffade en norsktalande skotte, såg andra livsnjutare och hade dessutom men bukett krokusar med mig hem.

Och nyladdade mammabatterier.

7 kommentarer:

Petra H sa...

Verkligen vackra bilder och jag förstår att du njöt av din morgonpromenad. Och krokusar, vad härligt! Inget foto på dem?
Så det känns helt ok att vara hemma i Skottland igen?
Stor kram!

Camilla Toniolo sa...

Det ser underbart ut! Förstår verkligen att det gav energi!

egon sa...

Vilka fina foton!

Satja sa...

Åh Emma! Vad skönt att bara njuta av nuet och ladda sina batteri. Skönt att veta att ni kom hem bra. Jag hoppas även att kalaset gick bra.Ville även säga att det va fina Sverigebilder du tagit och självklart även bilderna på bloggen. Visst är det lite extra kul att ta bilder när man har en sån fin kamera som du har. Vi har också haft en mysig helg med 1år kalas, fika, jag och Kamau va på Hard rock cafe och åt och dansade, fika igen, bakning osv...På tisdag åker mamma hem och det kommer kännas sååå tomt.Kram

Anna, Fair and True sa...

Jättevackert. Kan tänka mig att du längtat tillbaka/hem litegrann :)

Eva Henriksson sa...

Det såg ut som reklam för den vackraste golfbanan.
Verkligen fint och skönt att vara själv efter sllt socialt.
Kram

Saltistjejen sa...

Å exakt sådant bheöver man ibland! vad härligt!
kramar!