onsdag, mars 31, 2010

Om att skriva brev

Det snöar ute och jag är mycket besviken på min vädergud. Jag misstänker honom därför för vädersabotage och skickar nu ett brev till honom. Det ska postas i ett lila kuvert.


Häng ut honom bara!


Har ni missat lilakuvertdebatten kan ni läsa om den här.

7 kommentarer:

Marianne sa...

Hörde nyss på nyheterna att det kunde komma ett par dm snö i Skottland. Hualigen. Hur går det med din kolonilott då. Mitt trädgårdsland är fortfarande täckt med snö så nån egen färskpotatis till midsommar blir det inte i år.
/Kram

Katarina på Filippinerna sa...

Vädersabotage, ja det har vi också,, +35 C.. Jag tar gärna lite snö från er,,,

It´s all about me sa...

GRRRR! NO MORE SNOW PLEASE!

Har precis börjat njuta av att nästan all snö har smält bort nu ju...

Saltistjejen sa...

Hahaha UNDERBART inlägg!!
och nej jag har inte msisat färgkodsdebatten där hemma i Sverige. HELT otroligt! Man upphör aldrig att förvånas över vissa politiker och i sitt stilla sinne undrar man HUR de kunde gå så långt????
Kram!

Ewa sa...

*lerstort* så fyndigt! Bra tips! Han (för det är en han ;),väderguden alltså) ska hängas ut så att det visslar om det om han kommer med snö här hos mig. Flera dm har försvunnit medan vi var borta i varmare trakter. Åh det gillar vi.
Kram

Min plats i solen sa...

Hej!

Hoppas att snön försvinner illa kvickt och ersätts av sol och värme istället. :) Om jag kunde så skulle jag skicka över lite härlig vår från södra Sverige. :)
Hoppas ni får lite sol i påsk!
Kram Lotta

Emmama sa...

Marianne: Här kommer inga två dm, då blir jag galen! Det kom lite slask men jag tror aldrig det avr minusgrader så jag hoppas mina små minigrödor har klarat sig! :) Kram!

Katarina: Toppen, då tar jag lite värme från dig! Vad fint att vi kunde komma överens om detta! :) Kram!

Itsallaboutme: Nu är våren tillbaka och jag vill ICKE ha nån mer snö nu! Kram!

Saltistjejen: Nej det är verkligen ett helt barrockt förslag! Mycket populistiskt dessutom och det var ju för väl att hon inte backades upp av partiet. För att också nämna nåt från "min sida" var det ju ganska galet av SSU att ta patent på ordet "alliansen" och sen tycka att M ska köpa ordet tillbaka... ;) Kram!

Ewa: Åh har ni varit ute och rest! Måste kolla på din blogg om du skrivit om det! :) Kram!

Lotta: Du det är tanken som räknas så värmen kom genom dina ord! :) Kram!