lördag, april 03, 2010

Datortrubbel

Så var jag då tillbaka! På en dator som totalkraschade i torsdags morse och som jag SJÄLV lyckats fixa. Helt utan att lämna in den på en jamendetfixarjuvitillför1000spänn-verkstad. Allt viktigt, inklusive alla foton, "ska" vara sparat på en extern hårddisk och enda bekymret just nu är att jag inte anses ha auktoritet att öppna hårddisken. Och det tänker jag mig att det finns en lösning på nånstans. (För annars hade det ju varit värt en tusing att få det ordentligt gjort, jojo.)

Till er alla - gör en backup och dubbelspara alla bilder. Det är en sån vansinnig klumpimagenupplevelse att vara rädd för att bli av med alla viktiga foton!

Och till många av er - min "mina favoriter"-lista ligger på en just nu oåtkombar hårddisk och jag vill ju hitta tillbaka till alla era bloggar. Om ni inte finns i min lista till vänster (varför jag inte lagt till er där är ju en himla bra fråga) så hojta och länka till er - tack!

Det känns himla fint att vara tillbaka efter en kort men jobbig bortavaro.

Vi har en lugn och skön påskhelg och jag ska snart jobba mitt långa pass för veckan. Imorgon är vi bjudna på klassisk skotsk äggrullning hos goda vänner och det blir nåt att se fram emot när jag nu snart ska spendera 24 timmar ensam på kontoret...

Ha glada påskar allihop!

5 kommentarer:

Helena (Citronodlingen) sa...

Va skönt att du fick ordning på det, eller ja.. så att den fungerar i alla fall. Bilderna går säkert att skaka fram på ett eller annat sätt.

Sussie sa...

Hoppas du får tillbaka fotona. Har varit med om det själv men jag har en datorexpert till man. :)

Bifogar min bloggadress om du inte har den..

Emmama sa...

Helena: Jag tanker ocksa att det borde ga pa nat satt. Annars far jag sta mitt kast for att jag inte gjort backup.. Hall tummarna! Kram!

Sussie: Tack! Ja vi haller tummarna och sa tycker jag du fragar K hur sjutton man gor.. ok? :) Kram!

StrandMamman sa...

Fy 17 för datorkraschar, hoppas verkligen du får fram dina bilder från ena eller andra stället!

Emmama sa...

Strandmamman: Ja, ÅNGEST! Men man lär sig av sina misstag I say. Grr! Kram!