fredag, april 30, 2010

Hittat på Tesco

Authentic Swedish tårta! Så en sån köpte jag hem till fredagsmyset. Såklart.

10 kommentarer:

Johanna Siljehagen sa...

àààh, fy vad gott! ànnu godare nàr den àr sà làngt borta.

Marianne sa...

Jag kommer!

Petra H sa...

Sååå gott! Det får nog bli en sväng till Ikea snart!! Snacka om att vi är lyckliga som kan åka på helgutflykter (dock bara lördagar, söndagar är ju aaaallt stängt i Belgien utom chokladaffärerna) till Ikea och fylla på servett- och värmeljusförrådet ;-)
Rolig historia om daimtårta - när vi hade en australiensisk utbytesstudent under hösten 1990 bakade visst min mamma flera ggr daimtårta. När min australiensiske "bror" kom på besök igen typ 1996 pratade om daimtårtan - öh? sa hela familjen och hade väl något vagt minne om den där daimtårtan... Tyvärr har min mamma ingen aaaaning om var receptet är!? Tyvärr :-(
Trevlig helg!

Emmama sa...

Johanna: Men kom hit då! ;) Kram!

Marianne: Hurraaa! Kram!

Petra: Ja eller Tesco här.. ;) Lyllos er som nu har IKEA nära er, det är värt att flytta bara för det kanske? Hälsa din mamma att hon kan sluta ljuga om att hon bakat tårtan hon ju hade köpt på IKEA. :D Kram!

Saltistjejen sa...

Wow! vilket valborgsfirande ni plötsligt fick! :-)
Kram!

Emmama sa...

Saltis: PRECIS! :) Hoppas ni också har mysigt! Kram!

Katarina på Filippinerna sa...

Åh, va gott! Önskade jag också kunde finna dessa godsaker! Jag fann i allafall Vasa bröd härom dagen!

Det ska jag knapra på till frukost!

Emmama sa...

Katarina: Ja den är så god, lagom söt och perfekt till en bra film.. ;) Vasa knäckebröd är SÅ gott och jag är glad att det finns i vissa butiker här också! :) Kram!

heffamamman sa...

DET måste jag tipsa dottern om! Hon älskar daim. Det där är faktiskt favorittårtan hos våra killar. Lättbakad är den också. :)

Emmama sa...

Heffamamman: Det finns på Tesco south. Säg till henne att hälsa på mig på mitt kontor på andra sidan gatan samtidigt! :)