lördag, april 03, 2010

Om att måla på gips

Resultatet...

På Broomhill Road i Aberdeen ligger Ceramic Experience, en liten workshop dit barn och vuxna kan gå för att måla på gips och keramik. Vi hade aldrig varit där men vår fina svenska kompis K och hennes H som är i Gustavs ålder gillar stället och i torsdags gick vi dit tillsammans. Det var ett riktigt bra ställe med ett ännu bättre café och en lekborg för barnen där barnen lekte så rart medan mammorna överdoserade kaffe och kakor. Märkligt att det fortfarande finns såna guldgruvor att upptäcka i en stad där jag bott i två och ett halvt år. En stad som på många många sätt är HEMMA nu. Jättekul var det i alla fall!

6 kommentarer:

Amy sa...

Ååhhh sånt där tycker jag är skitkul, fast jag snart är 27 år gammal. Jag antar att man aldrig blir riktigt vuxen. :D

Körde igenom Älmhult idag förresten (på väg hem från svärföräldrarna i Osby) och det var sååå soligt och fint. Nästa gång tänkte jag stanna och utforska lite (nästan allting var ju stängt idag)....något bra fik du kan rekommendera?

Emmama sa...

Amy: Aaaah lilla Almhult! Lat mig aterkomma med ett inlagg med evenemangstips men sa lange tipsar jag om Hartmans cafe som ligger mittemellan IKEA och den langa genomfardsgatan. Fraga dig fram, alla kanner till det. Bast pizza har Elmes om du kommer mer i middagstid. Stor kram!

Katarina på Filippinerna sa...

Ser ut som ni haft roligt!

Jag fick förra veckan av våra amerikanska gästers son en målad gipstavla, han hade gjort den på en av stadens shoppingmall.

Så nu är den på mitt nattduksbord!

Emmama sa...

Katarina: Vad härligt med en så fin present! Gillar sånt pysslande! :) Kram!

Anna, Fair and True sa...

Kul! Inga pappor där dock?

Emmama sa...

Anna: Pappor ARBETAR, mammor tar hand om hem och barn. Zzzzzzz!!!