söndag, mars 04, 2007

Kommentarer


Det gick visst inte att kommentera innan men det har jag fixat nu. För jag är så himla bra på datorer och kan fixa sånt så hiiimla lätt! Testa så det funkar! :)


Lugnt här idag, jätteskön och solig dag. Mamma, pappa, Sara och Martin kom på lunch och fika innan och sen promenderade jag och den lilla familjen (mina två killar, stor och liten) en låååång promenad i skogen. Gustav fick lyssna på fågelkvitter + skrek glädjetjut i en eko-tunnel så han var såklart glad och nöjd. Tänk att jag kanske ska jobba lite i sommar och inte vara all min tid med honom. Det kommer han säkert tycka är jätteskönt men min mage knyter sig så jag får nog börja i terapi. Tänkte gå hos mig själv så jag får lite erfarenhet innan jag börja jobba på riktigt! :) Sommarjobb är dock inte helt lätt att få när man är helt ny i en stad men ev finns det öppning som personlig assistent. Hoppas det snart ordnar sig! Bra att jobba lite extra i sommar och sen ev vara hemma i höst igen så Gustav nästan är två när det är dagisdags. Då nångång är det väl dessutom dags för den där morsan han har att komma igång med sitt socionomande! :)

HURRA för min bästa fina M som fått lyxjobb på Aftonbladet i sommar, hon är värd det så himla mycket!

Nu snart sovdags. Eftersom Gustav numera sover hela nätter i egen säng har det blivit skönt med kvällar och att gå och lägga sig igen, jajaja! :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

vilken söööööööt liten kille!!!

Anonym sa...

Han är så otroligt söt!!! :D Kul att du fixat så det går att kommentera nu!

thebeverlyhillsgang sa...

hittade till din blogg av en slump...men herregud vilket sött barn ni har, har inte sett en sån söt unge på år och dar!!!!

thebeverlyhillsgang sa...

råkade skicka från fel blogg... /annakarin (gammal slammis)