tisdag, november 17, 2009

Vem vill vara med på julklappsbyte?


Jag fick en idé! Vi fixar värsta julklappsbytet inom bloggvärlden som alla som vill, bloggare och ickebloggare, kan vara med! Ni mailar mig på rappapiraya@hotmail.com, säger att ni vill vara med och skriver er adress. Era adresser skrivs ut, blandas och delas sen ut bland er som velat vara med. Alla deltagare får sedan ett namn och en adress att skicka en julklapp + julkort (till värdet av typ en hundring plus portopris) till.
Jag är härmed den första deltagaren i värsta fina julklappsbytet!
Tänk vad mycket fint som skulle kunna skickas mellan alla länder vi finns i. Söta muffinsformar, spännande böcker, goda teer och brevpapper med rosor. Klart du ska vara med! Du har tom den 25e november på dig att skicka ett hej och din adress i ett mail till mig.
I ditt mail, skriv gärna om det är nåt du är allergisk mot eller av någon anledning inte skulle ha någon nytta av, ok? Ålder och annan info om du tycker det spelar nån roll.. :)

22 kommentarer:

Petra H sa...

Jaaa, vad kul!! Jag som är julklappsälskare, både att få och ge, och som inte tror att det blir så många julklappar i SPanien i jul, är jättegärna med! Jag mailar dig! Tack för en kul idé!
Kram

Anna, Fair and True sa...

Vilken kul idé! Jag är med såklart! Mejlar dig!

Saltistjejen sa...

Iiiiih vilken SUPERIDÉ!!!!
Jag vill jättegärna vara med.
Ska maila dig senare!!!!
Kram!

Sussie sa...

Låter verkligen kul! Ska nog peta iväg ett mail.
En hundring, du pratar kronor då? ;D

Cecilia/svengland sa...

Klart jag ska va med! Mailar dig sen!

Taina sa...

VAD KUUUUUUUUUL!!! Ett mail är på väg!

Amy sa...

Ett mail är på väg!! =)

Mia sa...

Vilken bra idé! Jag mailar dig bums!!! Kram!

Ewa sa...

Så kul!! Jag älskar julklapar att ge och få, jag är med och du har ju min mailadress :D.
*storkramtillbästatjejen*

Emmama sa...

ALLA: Åh vad kul, ni är redan ett femtontal som meddelat att ni vill vara med antingen här eller via mail. Vilken grej det blir! :) Tack för visat intresse så länge, ska bli kul att följa detta!

Kram!

mamma Eva sa...

KUL Jag vill vara med. Kram

Emmama sa...

Härligt mamma!

KARLAVAGNEN sa...

Jag håller ju på och rensar ut så jag vill ju inte ha något! Men jag kan väl få titta på? Men kommer någon till Madrid så bjuder jag gärna på lunch eller fika bara jag slipper vara med i någon blogg senare! ;-)

Tina sa...

Jag är med!!! Och mailar dig bums!

Petra H sa...

Men Karlavagnen, du kan ju önska något ät- eller drickbart (kanske något mumsigt te som Emma föreslog)... Det kan du väl få plats med i hemmet? ;-)

underytanjag sa...

Låter roligt, men hur anonym kan man vara liksom.. hm..

Amy sa...

underytanjag : jag är med i ett annat julkappsbyte också (och har varit med i flera andra slags byten)....det är underförstått att namn och adress till den du skickar till (och tvärtom) är högst "confidential" . Alltså skickar du paketet och när du vet att den är framme, så glömmer du dem uppgifterna. Det funkar jättebra!!

Lia sa...

LÄTT att jag vill vara med på den här strålande fina idén! Jag mailar dig alla uppgifter!!! Kram fina Emma aka Jultomten =)

anna of sweden sa...

Kuuul! Vilken bra idé!
Jag är så klart också med! :D

Marianne sa...

Jag vill också vara med! Men jag är lite fundersam över logistiken vad gäller Egypten. Jo, men om jag skickar med Maken när han åker till Grekland, så får han skicka därifrån, och till mig kan ske via svärisarna i Sverige. Mejl kommer!

Kram!

Emmama sa...

Tack alla som hänger på, vad kul! :)

Underytan: Smart lösning du mailade om, jag hade tänkt föreslå just det du tänkt ut! :)

Anonym sa...

lasa hela bloggen, ganska bra