torsdag, november 26, 2009

Julklappstips!


I mitt kompisgäng är vi många morsor till killar och tjejer i trefyraårsåldern och just nu pratas det en hel del om vad som är bra julklappar. Såklart. Jag har kollat runt och hittat massor av fint som jag nu kan tipsa er alla om. Och "Sören Marodörens" mormor kan gärna också ta sig en titt... :)

Boken är ett HETT tips, den är helt fantastisk på engelska och säkert lika bra på svenska. Jag har läst den på jobbet några gånger och den är minst lika rolig att läsa som att lyssna på..
Tips till morsor och farsor och kompisar kommer säkert en annan dag för detta var riktigt kul!

12 kommentarer:

heffamamman sa...

Vilken fin önskelista! Nästan som då man själv var liten och klippte och limmade bilder på önskelistan till tomten. :) Gruffalon har jag också läst mycket på jobbet. Det var en kollega som tipsade mig om de böckerna. Nu finns både Gruffalonboken och efterföljaren Lill-Gruffalon i mitt presentskåp och väntar på en mottagare. Jag vet inte ännu vilken av sönerna i familjen jag ska ge dem till. Kanske inte den äldsta iallafall. ;-)

Ha en fin Fredag!

Emmama sa...

Heffamamman: Det var superkul att titta runt och lyckas göra ett sånt där kollage. Kommer fler.. ;) Gruffalon är helt fantastisk, hoppas nån nappar på det tipset till Gustav.. :) Härligt med ett presentskåp, det borde man ha faktiskt.

Stor kram!

Anna, Fair and True sa...

Vilken roligt Fia med knuff-spel!

Christel sa...

Vilka coola grejer, och vilket fint collage, Picasa? Jag vill genast också kunna göra sådana collage... trevlig helg! Kram

TRÄNINGSLYCKAN sa...

De söta Barbapappa-grejerna stod jag och kollade på senast jag var i sthlm och ÅNGRAR att jag inte köpte! De är så söta! :)

Mia sa...

Vilka perfeka tips! Jag vill köpa allihop! Min mamma har frågat vad barnen önskar sig och nu fick jag många bra tips! =) Ha en mysig första advent! Kram!

satja sa...

Barbapapa maraccas har jag köpt till en kompis barn i julklapp. Sååå söta. Boken är jättebra. Har läst den många gånger när jag jobbade på förskola. Ha en bra dag....

Anonym sa...

Gruffalon är min favorit i alla klasser!! Rolig för både små och stora. Har sett en nyare Gruffalon på bokhandeln i höstas då jag köpte nya böcker till jobbet!
Kram
Ewa

Anonym sa...

Gruffalon är min favorit i alla klasser!! Rolig för både små och stora. Har sett en nyare Gruffalon på bokhandeln i höstas då jag köpte nya böcker till jobbet!
Kram
Ewa

Eva Henriksson sa...

Vilka fina tips. Rara grejor som man kan ha stor glädje av. Obs Gruffalonförfattaren och tecknaren har gjort mycket läsvärt i många år så det är en guldgruva.Fiaspelet är ju underbart.Här hos oss finns också fina almanackor med månadsklisterbilder (scouterna) som är en helårspresent att ha i en barnfamilj. Bamsepren. är inte heller illa. Kram Eva H

mamma Eva sa...

jaha, då börjar vi att beta av på Gustavs och hans mammas julklappslista. Kram

Emmama sa...

Japp, Picasa! Bra att det gav bra tips till er alla! :)