söndag, november 22, 2009

Dagens bak

En av mina absoluta favvisar. Perfekt på en regnig söndag.. Klicka för att bättre kunna läsa receptet (och min nätta order vad gäller bananval).

Tar med en liten bit till jobbet snart... Med följer också nån DVD och en svensk härlig Femina (som kom med en bonus - mörk choklad med passionsfrukt, ja tack). Börjar mitt långa pass klockan 1, ska försöka hinna med en lunch tillsammans här hemma innan jag måste iväg.

Har varit förkyld hela veckan men börjar bli bättre. Istället ligger nu bananodlarn pall här på soffan brevid mig. Tack o du store Gud att jag inte är här ikväll och behöver lyssna på hans maaaal och gnäll.

Ha sköna söndagar! Några dagar kvar att maila mig er adress inför julklappsbytet, missa inte!

8 kommentarer:

Sussie sa...

Hela 3 dl socker????? Det var inte lite...

Marianne sa...

Ser supergott ut. Men hur fasiken får man tag på Kenyanska bananer !? :o))
Kram från M i Sverige

Saltistjejen sa...

Skönt att du verkar ha blivit frisk igen! Men synd om Bananordlaren.
Låter som ett väldigt gott recept!
kram!

olgakatt sa...

Blev så sugen att jag genast bakade en banankaka - fast efter mitt eget gamla recept som jag kan. Den har dubbelt så mycket banan som i ditt recept och blir härligt kladdig!
Men nästa gång ska jag prova med dina kryddor och kaffe, det låter spännande. I mitt recept är det bara vanilj förutom bananer.
Hur många grader ska din kaka ha och hur länge?

olgakatt sa...

Blev så sugen att jag genast bakade en banankaka - fast efter mitt eget gamla recept som jag kan. Den har dubbelt så mycket banan som i ditt recept och blir härligt kladdig!
Men nästa gång ska jag prova med dina kryddor och kaffe, det låter spännande. I mitt recept är det bara vanilj förutom bananer.
Hur många grader ska din kaka ha och hur länge?

Marianne sa...

Gott! Men här blir det inget bak just nu. SEN i min nya fina ugn som är bautastor, DÄR ska jag baka!

Ha det bra på ditt långa pass och KRYA PÅ DIG BANANODLARN!

Kram!

Anna, Fair and True sa...

Jag bakade också banankaka härom dagen! Mums!

Emmama sa...

Sussie: Haha, håller med. Jag tog mindre sist och hade i en extra banan istället. Lika sött och gott men saftigare - bättre alltså! :)

Marianne: HAHA.. ;) Ibland finns det.. Kram!

Saltis: Nu är alla friska och krya, peppar peppar.. ;) Ni också hoppas jag. Kram!

Olgakatt: Det ska vara 175 grader i en timme men jag tog ut efter ca 45-50 minuter, den var klar då. Testade med mer bananer sist och det blev ännu godare! :) Tack för tipset! Kram!

Marianne: Han hälsar och tackar! TACK OCH LOV är han bättre nu! ;) Ska bli kul att följa ditt bakande. Kram!

Anna: Oh, det är ju så göttis! :) Kram!