torsdag, oktober 01, 2009

"Krya på dig"-paketVilket fint kryapådig-paket Gustav fick idag med posten! Med både godis och en "cars"-penna. TACK Annelie, Uffe, Rebecca, Jesper och Ludde (voff voff till dig), ni är fantastiska! Det lockar så att liksom råka pula ner skumbananen i min väska och ha den till kaffet på jobbet i eftermiddag men jag är en för god moder för det. :)

Annelies handstil är dessutom som en dröm, kolla bara, man skulle kunna bli rik på att skriva så fint tror jag. Kan man inte sälja sin handstil till typsnittsföretag föresten? Nåt att fundera på, fröken Emma...TACK igen!

6 kommentarer:

Mia sa...

Oj vad lyxigt och vad snällt! Synd att man inte kan få vattenkoppor mer än en gång om man får så fina paket! ;-)Hoppas lille prinsen mår bättre nu. kram!

heffamamman sa...

Att få paket på posten är bara bäst! Jag hoppas att skotska postväsendet gör ett bra jobb den här veckan, för jag skickade ett paket till dottern i måndags. Hon fyller år nu på söndagen. Ibland brukar det dock ta vääldigt länge för posten hittar fram från Helsinki till Aberdeen.

Jag brukar ofta få beröm för min handstil. Fast jag skriver lika långsamt som en gammelmormor. ;) Då jag studerade på högskola så var det en lärare som tyckte det var en sann njutning att läsa mina tentamenssvar. Tydligen var de väldigt prydligt nedskrivna i jämförelse med texterna från de andra studerandena. ;)

Nu förstår jag varför ni hänger i Duthie Park så ofta. Ni bor ju nästan i parken. Ni behöver bara simma en bit för att ta er dit. ;) Vi körde tydligen nära er gata i somras under en av våra turer genom stan då vi körde längs Wellington Road.

Duktigt av dig om du kan hålla fingrarna borta från skumbananen! Det skulle vara himmelskt gott att få hugga tänderna i en sån. Ha det så fint på jobbet!

Sussie sa...

Man kan göra typsnitt av sin handstil. :) Men att sälja den så är nog ett större steg.. svårt att sälja något på nätet som man kan få gratis.
Men visst är den fin.

Pysen73 sa...

Så gulligt! Små krya-på-dig-paket hjälper nästan bättre än medicin :o)

Anna, Fair and True sa...

Vad snällt!

Och jag har förresten glömt att tacka dig för vykortet som kom för ganska länge sedan nu! Tack!

Hur funkar förresten röstningen/reaktionerna (dvs kul, intressant osv.) Får du ett meddelande om vem som klickar i vad?

Emmama sa...

Mia: Jag vet! Jag tror att jag ska forsoka fa an slang av nan liten latt sjukdom har snart.. Lite inbillingssjuka eller nat. Undrar om det kan leda till sma fina paket? :) Kram!

Heffamamman: Oh, du kanner till vara hoods! Jag jobbar i samma omrade (precis mittemot Tesco pa Wellington Road) sa det ar smidigt och lagenheten ar jattefin men liten. Omradet ar ok dar vi bor men generellt ar ju standarden annat an "hemma". Hoppas verkligen ditt brev hinner fram i tid men jag marker att det ibland tar en himla tid. Gar mycket snabbare att skicka brev hem till Sverige an hit, konstigt! Kram!

Sussie: Fa gratis? Jag tanker mig att nagon ska upptacka hennes handstil och sa kan jag vara liksom manager for henne och tjana massa cash. Du tror inte pa den iden kanns det som? :D Kram!

Pysen: Exakt, preciiis sa ar det! :) Kram!

Anna: Ah varsagod! :) Bra att det kom fram som det skulle! :) Ang reaktionerna sa finns det vad jag vet inget satt att kolla vem det kommer fran och jag far inget mail om det. Mojligen kan man stalla in det pa det men det tror jag inte i alla fall. Kram!