onsdag, oktober 14, 2009

Om att räkna till nio

Vi har promenerat massor och jag har räknat till nio (vilket var så många vi var) miljoner gånger. Varje gång innan vi gick på och varje gång efter vi gick av tunnelbanan. Efter varje 50 meters promenad. Alltid var vi nio vilket ju var en sablans tur.

Vad jag sagt i övrigt?

- Everyone get your backpacks please, yes we are there soon, no there wont be a bomb in the tube, well it does happen than planes crashes but I am sure we will be safe and are you hungry AGAIN?

Vad vi lärt oss?

Barn är konstant hungriga, behöver aldrig kissa samtidigt som nån annan, kan lätt dricka 4 läsk på en eftermiddag, hatar att åka tunnelbana och tycker om att köpa souvenirer. Det är dessutom TROPISK hetta i London just nu, det var absolut inte ens nödvändigt att ha jacka. När vi landade i Aberdeen ösregnade det dock och var lite småruggigt. Skönt att saker var som man lämnade dom, alltså... (nej faktiskt, myten om att det regnar mycket i Skottland är osann, men det är kul att spela på den ibland).

Vilken grej det blev, så roligt och lyckat!

Mycket höjdpunkter. Högst av allt var ju "London Eye" som jag ju inte ens hade hört talas om fram till för en månad sen. Helt fantastiskt, man såg verkligen låååångt och var höööögt upp.


Alla nöjda och glada och alla helskinnade hemma i Skottland igen. Detta gör vi om! Men först måste jag sova måååånga, låååånga nätter och hämta andan.

15 kommentarer:

Eva Henriksson sa...

skönt att allt gick bra.
Man vill ju att alla barn ska vara nöjda och glada också nu när de får resa på roliga äventyr.
Det låter som om de var nöjda?????
Ja nu får du vila hemma med dina nära och kära.
Grattis till denna seger......
Att göra andra gott känns fint!!!

Pysen73 sa...

Härligt!

Millan sa...

Vad skoj att resan gick bra och att ni hade det sa skoj. Visst ar det underbart varmt och soligt i england just nu!! Det jobbiga ar att det ar skitkallt pa mornarna sa man satter pa sig en varm jacka for att sedan svettas ihjal pa vagen hem fran jobbet ;-).
London Eye skulle jag sa garna vilja uppleva. Vi bodde i London i nagra ar for sa dar 8 ar sedan men vi var aldrig uppe i det...
Kram

KARLAVAGNEN sa...

Härligt!!! Jag kan se det framför mig. Jag har guidat en skolklass på cirka 30 ungar (och tre lärare) i Syd-amerika så du har min sympati.

Cecilia/svengland sa...

Kul att ni hade roligt i min hem-stad! :-) Tropik värme är väl att ta i lite...men kanske varmare än i Skottland i alla fall! :-) Visst är London Eye häftigt - åkte ni det också eller????

egon sa...

Välkommen hem! Kul att ni hade så roooligt och att allt gick bra.

Petra H sa...

Åh, vad härligt att resan gick bra och att alla hade roligt!! Så roligt och imponerande att ni kom iväg till storstaden!
Kram!

It´s all about me sa...

Härslish! Men det där med att barn kan dricka massa läsk, det klarade jag aldrig när jag var liten. Jag PINADE i mig en klunk cola och hatade det, men ville inte verka mesig liksom. Haha.

pim sa...

varmt? lyx här i skåne är förvisso varmare än hemma i småland men det är banne mig vinter när de hotar om snö i skåne! BRRRRRRRRRRRRR

frida sa...

London-eys är såå himla skojig !!

Marianne sa...

GRATTIS till en lyckad resa och nio glada barn!

KRAM till dig du är bäst!

Anna, Fair and True sa...

Låter som att det var en lyckad resa! Och att du kom hem med nio och inte åtta eller färre :)

Londo Eye är ett trevligt inslag tycker jag. Åkte den för några år sedan när den var helt ny.

Jättefin bild på Big Ben!

Trees sa...

Vad jobbar du med i scotland?:) Har hört att det ska vara väldigt fint där uppe!

Emmama sa...

Tack for alla hejjarop! Det var en haftig grej och alla kom med hem, vilken bonus!

Jobbar med familjer med antisocialt beteende och jobbar med allt fran boendestod, foraldrautbildningsgrupper och skriver utredningar. Alskar det!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色