onsdag, april 21, 2010

Tillbaka!


Små söta hus nere vid stranden, taget vid söta Penny's födelsedagspicnic i lördags

Ja det var ju inte bara så att datorn kraschade. För när den väl var lagad så kraschade laddaren. Och eftersom batteriet är goodbye sen länge så behövs laddaren/sladden ALLTID. Jag var således datorlös ett bra tag och det är inte samma sak att sitta med Ms laptop för mina grejer är inte däääär. NU är jag dock tillbaka. Tack snälla söta ebaysäljare för min nya laddare!

Ska strax till jobbet och ville bara säga hej och varna för min svara återkomst på era bloggar.

TACK för alla jättefina grattishälsningar jag fick på min stora dag, vad fina ni är! Tack också för alla kort, blommor, presenter, godis och böcker som jag fick! Det blev en jättebra dag men mer om det och annat kul som hänt senare.

KRAM.

6 kommentarer:

Katarina sa...

Fina bilder!

Aha, det är därför det varit tyst från ditt håll. Hoppas dator situationen är löst nu och att du kan browsa runt igen.

Petchie75 sa...

Jobbigt med en massa datorstrul. Batteriet på min gamla, dock fortfarande fungerande IBM-dator (6 år!) lade också av för några år sedan men min snälle fader letade upp ett nytt att köpa på nätet (inte lätt eftersom datorn var så gammal!). Efter några veckors användande funkade det inte heller, glappkontakt, men snacka om konstigt - för några månader sedan började det fungera igen. jag fattar inget men ifrågasätter inte ;-)
Jättesöta bilder!

Marianne sa...

Så det var därför det blev så tyst här. Skönt att allt nu är fixat så att du är tillbaka!

Kram!

Emmama sa...

Katarina: Ja nuuu är jag tillbaka - och besked så varning på taket! :) Urjobbigt att vara utan dator när man är van vid det. Kram!

Petra: Viska om att det funkar, annars börjar det säkert krångla igen! ;) Men vad bra! Tekniken är underbar - NÄR det funkar! Hoppas ni har det bra där ni är nu. Kram!

Marianne: Japp, precis! Det bevisade hur mycket jag ääälskar min dator och alla era bloggar. :) Kram!

Marianne sa...

Tur i oturen att det var datorn som kraschade. Jag blev lite orolig ett tag.

Emmama sa...

Marianne: Jo det är sant. Borde förklarat vad som var på g så ingen blev orolig. Tack för omtanken! Kram!