tisdag, januari 26, 2010

Dagens sms, gissa avsändare...

"Could you please buy toilet rolls on the way from work? If not, thats fine. I can just use leaves like I did when I was young"

- Inte en så okänd

16 kommentarer:

Marianne sa...

Ha,ha - måste varit djungelmannen som skrev detta. Tarzan, eller ???
Kram fråm M i Sverige :o))

Annelie sa...

Man tager vad man haver....sa Bananodlarn!!!!

KARLAVAGNEN sa...

Varför kan han inte köpa toapapper själv?

Emmama sa...

Marianne: Rätt gissat kompis, hurra! :) Kram på dig!

Annelie: HAHA, precis! Ska snarast testa kaffemaskinen och återkommer med en lite recension! :) Kram!

Karlavagnen: Vill du veta det eller bara skriva en urtrist och tjurig kommentar?

egon sa...

Hahaah! Vet du att jag alltid läser upp dina citat för K så både han och jag skrattar. Vi vill ha din fina familj på bok, går det bra?

mamma Eva sa...

Vilken tur att löven inte gör som här, ramlar av. Kram Mwaniki

Emmama sa...

Egon: Man vet aldrig, en dag kanske? :D Haha. Kul att du gillar! Kram!

Mamma: Haha, sant! Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Det var kanske en urtrist kommentar, men jag är verkligen inte tjurig och ja tack, jag är genuint intresserad.
:-)

Fransyskan sa...

Han är oslagbar!

Emmama sa...

Karlavagnen: Jo ganska tjurig. For mig ar det helt obegripligt varifran tanken kommer till dig. Och varfor. M gjorde idag, som manga andra dagar, en kopp kaffe till mig nar jag kom fran jobbet. Inte tanker man "kan hon inte gora det sjalv"? I en bra relation hjalps man at och den som ar mest lampad gor det som ska goras. Man drar val inte ut en trearing (som fint sitter och malar med vattenfarger) pa en turochretur 30 minuters promenad for att kopa toapapper i en affar som jag gar forbi pa vagen hem fran jobbet och kan ga inom? Det visste ju inte du men som sagt, varifran kom din tanke? Jag fascineras av detta och har sett sa manga tjejer fa liknande hugg nar de sager nat helt vardagligt. Alla relationer ar inte kvinnofallor och ett sant sms som har sager ju ingenting om hans formaga eller vilja att generellt ta del av hushallssysslor. Tycker din kommentar gav det har inlagget dalig smak men jag valkomnar kommentarer av alla sorter och sallar inte bort nagra.

Fransyskan: Visst ar han! :) Det kommer fran ingenstans och ar sa roligt bara! Det ar det coola och smiley-fria som ar sa skont med honom! :) Han vet att han ar omskriven pa bloggen nar han sager sana har roliga saker och jag vet att han gillar det! :D

Sussie sa...

Var hittar han löv den här årstiden? ;) Krukväxterna kanske är i fara? :-D

KARLAVAGNEN sa...

Jösses, jag ber verkligen om ursäkt - ställer mig helt frågande. Det var verkligen inte menat som något påhopp eller provokation av något slag. Det fanns VERKLIGEN ingen baktanke alls! Det var bara en fråga. En enkel fråga, en stilla undran.

Emmama sa...

Sussie: Shit, våra krukväxter är allt lite glesa! :D

Karlvagnen: Nja, det vetisjutton om jag tror på men det var det det! :) Om jag nu helt tolkat dig fel är det jag som ber om ursäkt, såklart.

Anna, Fair and True sa...

Annars finns ju slang som man använder ofta i nordafrika och mellanöstern ;)

Anonym sa...

Hej!
Bananblad är ju stora och bra!!!
Underbart att man kan dela uppgifter som ni gör utan hugg och slag på feministvis. Den som det passar bäst gör det. Så bra Gustav har det med sina målningar när du är på hemväg....KRAM

Emmama sa...

Anna: Ja och våtservetter har vi så mycket att vi kan börja sälja! :D Kram kompis!

Anonym: Haha, precis, bananblad är ju grejen! :) Jag är självklart feminist men ibland gör han saker och ibland jag. Ingen av oss tycker den andra gör lika mycket som en själv men vi gör vårt bästa! :) Kram!