Ha sköna söndagar!
Betraktelser och kulturkrockar både från livet som utvandrad, från livet som mamma till G och inte minst från livet som sambo till en bananodlare... Välkommen!
söndag, januari 31, 2010
Frukostfavvisar
Ha sköna söndagar!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
8 kommentarer:
Jag äter alltid quorn och/eller soyakötts-produkter! DOck måste jag tyvärr meddela att jag har hört om cancer även från quorn, men jag vet inte om det är sant... det skrivs så mycket om typ allt man äter ju, så hur ska man veta? Vi har inte quorn-skinka i Sverige iallafall, är den god?
Its all about me: Tror ändå Quorn är mer lättsmält. Här är det mycket billigare än jag minns att det var i Sverige. Det är billigare än kött vilket jag inte tror det är hemma? "Skinkar" kostar 11 kronor och färsen 18. Bra det också! Jag gillar quornskinkan, god smak!
Vad är det för cancergrejer som jag har missat nu? Jag äter ioför sig aldrig köttpålägg, bara ost.
Ost med mango och papaya?? Nja, den får du nog behålla själv, ha ha! Det blev scones för andra dagen i rad - en ny helgtradition har startat, tack vare dig!
Scones ja,,mm..
Yoghurt med mango och papaya.. Låter som min frukost.
Du läskar med äggröra också, så jag gör val det för variationens skull!
Ha en bra dag
Ost med mango och papaya??
Sussie: Tydligen önskar risken för tarmcancer hos barn som ätit mycket köttpålägg,det ska vara fibrerna som är svåra att smälta. Allt ger ju cancer iofs men jag tog det där till mig..
Petra: Det är som inbygd marmelad, supersmart!! :)
Katarina: Ja det var gott! Både osten och yoghurten hade samma frukt i sig. Hoppas äggröran blev god, det är en favvis hos oss! :)
Anna: Japp, kolla kommentaren till Petra :)
Inbyggd marmelad låter perfekt! Om man nu gillar den kombinationen och det gör jag (men inte Peter). Kan man köpa dessa på flera affärer?
Skicka en kommentar