söndag, januari 31, 2010

Frukostfavvisar

Jobbade vaken natt i natt (extra på extrajobbet) och när jag hoppade av bussen för byte på Union Street passade jag på att köpa till frukostfavvisar på Somerfield. Quorn-skinka (blev rädd av cancervarningarna för barn som äter köttpålägg så nu blir det mer Quorn) fullkornsyoghurt och ost med papaya och mango. Kom hem och fixade äggröra, rostade gott mörkt bröd och gjorde kaffe. Nu är vi MÄTTA som 17. Idag måste jag ut med kameran för det är så fint med solen mot snön. Hoppas Gustav är sugen på en promenad längs kusten här i vår lilla stadsdel.

Ha sköna söndagar!

8 kommentarer:

It´s all about me sa...

Jag äter alltid quorn och/eller soyakötts-produkter! DOck måste jag tyvärr meddela att jag har hört om cancer även från quorn, men jag vet inte om det är sant... det skrivs så mycket om typ allt man äter ju, så hur ska man veta? Vi har inte quorn-skinka i Sverige iallafall, är den god?

Emmama sa...

Its all about me: Tror ändå Quorn är mer lättsmält. Här är det mycket billigare än jag minns att det var i Sverige. Det är billigare än kött vilket jag inte tror det är hemma? "Skinkar" kostar 11 kronor och färsen 18. Bra det också! Jag gillar quornskinkan, god smak!

Sussie sa...

Vad är det för cancergrejer som jag har missat nu? Jag äter ioför sig aldrig köttpålägg, bara ost.

Petra H sa...

Ost med mango och papaya?? Nja, den får du nog behålla själv, ha ha! Det blev scones för andra dagen i rad - en ny helgtradition har startat, tack vare dig!

Katarina sa...

Scones ja,,mm..

Yoghurt med mango och papaya.. Låter som min frukost.

Du läskar med äggröra också, så jag gör val det för variationens skull!

Ha en bra dag

Anna, Fair and True sa...

Ost med mango och papaya??

Emmama sa...

Sussie: Tydligen önskar risken för tarmcancer hos barn som ätit mycket köttpålägg,det ska vara fibrerna som är svåra att smälta. Allt ger ju cancer iofs men jag tog det där till mig..

Petra: Det är som inbygd marmelad, supersmart!! :)

Katarina: Ja det var gott! Både osten och yoghurten hade samma frukt i sig. Hoppas äggröran blev god, det är en favvis hos oss! :)

Anna: Japp, kolla kommentaren till Petra :)

Anna, Fair and True sa...

Inbyggd marmelad låter perfekt! Om man nu gillar den kombinationen och det gör jag (men inte Peter). Kan man köpa dessa på flera affärer?