måndag, januari 25, 2010

Som ett brev på posten..

Det kommer ju med jämna mellanrum små hälsningar från olika restauranger, cafen och hak med posten. De flesta kastas eller läggs på vår lilla kökshylla. MEN, hälsningar från Subway möts av vågen och åker rakt ner i väskan (den snygga röda). Inom några dagar finns jag och G på plats för att utnyttja något av erbjudandena. Subway is the shit.

Kanske får jag möjlighet att lura mig dit idag på lunchen..?

Håller du med? Vilket är ditt bästa mackhak?

10 kommentarer:

Johanna Siljehagen sa...

SUBWAy helt klart. Riccardo tryckte i sig tvà hela. vi gàr alltid till Subway i Swe. Synd att de inte fattat grejen hàr....àn.

Petra H sa...

Åh, jag gillar inte alls Subway! De luktar alltid så konstigt när man går förbi dem! Egentligen borde jag ju gilla Subway, det är väl nyttigare än de flesta snabbmatsställena, men icke! Men smaken är ju som baken ;-)

satja sa...

Jag älskar det och brukar äta på centralen. Så gott...

Kristine sa...

Pratar du svenska med din unge?

Anette sa...

Jag gillar Subway skarpt!!! Alltid kul när det dyker upp lite rabattkuponger i brevlådan! :)
Men mackhak, vad betyder det? hi hi

heffamamman sa...

Jag (och mellansonen) kan inte heller motstå Subwaykäk! Fast med en liten vild Heffaklump i sällskapet, så finns det inte alltid tid att hinna njuta av den smarriga mackan. Utan man får svälja den i en hast. ;-)

En av dotterns kompisar (som hon delade lägenhet med under senaste sommar) i Aberdeen jobbade just på Subway där. Vilket innebar att tjejen alltid hade med sig Subway mat hem. Gratis mat smakar ju alltid bra, speciellt om man är en tämligen fattig studerande! Men efter det så har dottern liksom fått nog av Subwaymackor för ett tag. Fast som den goda dotter hon är så genomled hon faktiskt ett Subwaybesök med mig under julhelgen. Lite måste kan väl bjuda till om morsan en gång köper kläder till en. ;-)

Anna, Fair and True sa...

Är inte heller så jätteförtjust i Subway men det är okej då och då. Mitt bästa mackhak är Abbios, en italienare vid Odenplan. Det var där jag upptäckte pecorinoost för några år sedan. Men nu gör jag om inte godare ciabatta med pecorino och sallad hemma!

Emmama sa...

Johanna: Du kan ju fixa dit det kanske? Gillar dom mackor italienarna? :) Kram!

Petra: Japp, smaken är som baken - en del har mer än andra! ;) Kram!

Satja: Håller med! :) Kram!

Kristine: Hej och välkommen hit! Ja, det gör jag. Det är en självklarhet för mig. Hans starkaste språk är dock engelska så ibland tvingas jag blanda in engelska ord.

Anette: Det är ett så himla bra ord.. :D Hak med mackor.. :) Kram!

Heffamamma: Nästa gång du är här går VI dit, lova! De små hefforna kan ju komma med! :) Kram!

Anna: Vad kul med sån inspiration så att du själv blivit en hejjare på det! :) Kram!

Annika sa...

har ni Quiznos i UK? Det är mitt favvismackställe. men nu äter jag ju knappt mackor längre...
Subway är helt OK, fö!
Kram!

Emmama sa...

Annika: Det har jag inte hört talas om, låter mexikanskt? Gillar goda mackor men försöker också hålla mig till riktigt grovt bröd eller inget alls.. Det är ju inte nyttigt men kan vara sååå gott! Kram!