torsdag, januari 28, 2010

Skjutit nåt vildsvin på sistone kompis?

När man kollat in livsviktiga artiklar om hur mycket grannen tjänar är ju detta nästa artikel man kastar sig över. Det är ju liksom fakta man ej kan leva utan.

6 kommentarer:

Marianne sa...

Intressant ?! Tja vad ska man säga. Men faktum kvarstår. DET ÄR PÅ TOK FÖR MYCKET SVIN I SKOGARNA. Min fasa är att köra på en gris. Vi ser dagligen spår efter dom runt omkring oss. Och de är faktiskt framme även på dagen. Det kan jag intyga som hade 6 st framför bilen för ett tag sedan. Den gången hann jag bromsa, men nästa gång ???
Kram från M i Sverige

Emmama sa...

Marianne: Hm, nej inte så intressant. Inte så kul att ofrivilligt vara med på de där listorna heller, kan ju faktiskt dra till sig uppmärksamhet från människor man inte vill ha omkring sig.. Kram!

Petra H sa...

Alltså jag hajjade också till när jag såg den där listan - VARFÖR liksom?? Det är ju inte som idioterna som skjutit för många vargar... (eller ja, nu ska jag väl inte uttala mig i ett kontroversiellt ämne men faktum är ju att de skjutit fler än tillåtet men det kanske är myndigheternas fel, vad vet jag) Jag har inte sett några vildsvin i Skåne och hoppas att jag slipper eftersom mina föräldrar säger att det är varje morgon flera varningar om vildsvin på vägarna, olyckor etc. Usch, inte kul med eventuellt argsinta djur men inte behöver vi veta VEM som skjutit flest?!

Emmama sa...

Petra: Jag förstår att det är ett stort bekymmer men detta med att hänga ut folk har jag så svårt för. Det är ju inget brott (normalt sett) och inget hjältedåd. Du får gärna uttala dig om vargjakten och annat kontroversiellt, det gillar jag bara!! Kram kompis! :)

Anna, Fair and True sa...

Haha, ja, detta är livsviktig kunskap! :)

Jag har faktiskt vildsvin i frysen från en jagande vän. Mums!

Emmama sa...

Anna: VISSTE att du skulle tycka det! ;) Ja MUMS för lite roadkill.