söndag, januari 31, 2010

Funk For Life™ - Nils Landgren Funk Unit stöder Läkare Utan Gränser

Fick tipset om detta musikprojekt från min pappa som köpt CD´n och därmed varit med och stöttat alla de familjer som bor i Kibera. Det är Nisse Landgren Funk Unit som spelat in en CD där 1 euro per såld CD går till Kiberas hjälparbete. Han har också varit i Kibera och uppträtt där. När vi var i Kenya hade vi inte möjlighet att åka dit på grund av de oroligheter som följde fuskvalet. Sedan dess har många försökt göra området säkrare och tryggare för människorna där. Gillar detta projektet och vill uppmärksamma det så här.

Alla kan göra något! Även om du inte räddar världen eller skapar fred så kan du alltis göra något som gör någons dag lite enklare. Börja runt omkring dig!

4 kommentarer:

Susanna sa...

Coolt & bra - ska definitivt köpa! När jag bodde i Zim så hörde jag att Nisse skulle spela i Nairobi, snacka om att jag blev avundsjuk...

Bra att pengarna går till Kibera, de behöver all hjälp de kan få! Har varit där i några timmar och fick en rundvandring av den fantastiska ungdomsorganisationen KCYP!

KRAM

Emmama sa...

Susanna: Spännande att du varit där. Ska kolla in KCYP och läsa om dom och deras arbete. Gillar Nisse mycket - ännu mer nu! KRAM!

Susanna sa...

Ja, gör det - www.kcyp.net är adressen!

Emmama sa...

Susanna: Tack snälla! Kram!