måndag, december 07, 2009

Senaste nytt i Tiger Woods-soppan


All I want for christmas.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fruktansvärt att dessa bimbos har en sådan "makt".

Nu har en hel familj blivit förstörd.
Inget blir någonsin detsamma igen för dem.

Och Elins sår kommer aldrig att läka.

It really saddens me.

Annika sa...

jag är så less på det där att jag inte orkar läsa om det, eller se det. Det är första nyhet på alla skvallerprogram här i US. tröttsamt som fan. och det ska rotas och rotas och rotas...
Elin kommer att få ett stort fett alimony, men skett är skett och Tigers rykte är för alltid smutsat.
Pinsamt.

Emmama sa...

Anonym: Håller verkligen med dig. Denna historien slår verkligen mig RAKT i hjärtat, det är så smutsigt och hur en familj drabbas visar ju alla att det ALDRIG är värt det. Dessutom som du antyder - det är ju inga större begåvningar som de väljer att ha vid sidan om, utan tjejer som nu lite avklädda ska visa upp alla sms de fått.. Hade skämts ögonen ur mig om min dotter eller någon jag känner betedde sig så. Att vara den andra kvinnan är aldrig vettigt eller okej, inte för nån.

Annika: Ja det "vackra" vore väl att inte ha detta ämne alls i sin blogg men detta går rakt in i hjärtat på mig, jag känner så starkt för alla kvinnor som går igenom detta. Att det görs så totalt icke privat är ju ännu värre såklart.

Anna, Fair and True sa...

Så tråkigt. Skämtade om det förut men nu känns det inte lika roligt längre.

Emmama sa...

Anna: Ja, det blev ett och annat golfklubbeskämt innan man visste allt annat. Fruktansvärt sorgligt.

satja sa...

Kan bara instämma med dig Emma. Vi vet ju inte hela sanningen men otrohet är så SMUTSIGT och FULT och för oss "vanliga" människor är det jättejobbigt. Då vill jag inte ens tänka på hur Elin har det nu,på framsidan på alla löpsedlar...Jag kan bara tänka mig hur pinsamt det är oavsett om man är känd eller ej! Det allra värsta är att det är ganska vanligt bland oss alla..

Emmama sa...

Satja: Håller helt med dig, mardröm!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色