torsdag, januari 31, 2008

Läser i den lokala nättidningen för Älmhult att två flickor, 12 och 14 år gamla befaras ha omkommit i en brand i familjens villa under natten. Tänk att det nånstans nu sitter två föräldrar som idag måste möta världen med all världens ångest.

Man ska inte glömma att vara glad för allt man har och aldrig ta nåt för givet!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har tänkt på denna stackars familj precis hela dagen då jag hörde det på nyheterna i morse ! Gud vad livet är oförutsägbart ! Carpe Diem

Anonym sa...

uss ja... jag såg det på nyheterna! :-( HEMSKT!

Anonym sa...

Kära Emma

Anonym sa...

Angående förldrar, småbarn och fyllor.

De som uttalar sig angående att dricka och festa efter att man fått barn har antagligen själva ej fött barn. Det har jag (fött barn) och helt nya sinnen har vaknat.Den oro jag konstant har är helt obeskrivlig, den oron har du nog också Emma.Därför tycker jag att vi kan unna dessa kommentarer, som jag själv fått, ett leende. För en dag kommer dessa kommenterande människor sitta i samma båt som oss. Festa kan man naturligtvis fortfarande göra låt bara ditt barn slippa se dig redlös, spyende och raglandes. Förövrigt så tycker jag att det är varmans sak hur mycket eller lite man festar, om du Emma inte vill klubba är ju det din ensak.