söndag, juni 28, 2009

Nyaste leksaken


Klart skulle han ju ha ett tält, tyckte han. Det tyckte jag också - som gick och köpte ett.

Fika i tältet är det bästa.


Har spenderat halva dagen i trädgården, jag har läst och Gustav har tältat. Han älskar det! Han undrade en gång om han fick ta ett foto på sitt "beautiful tent". Och det klart han fick.
Nu vill jag inget hellre än att gå och sooova.
Glad söndagkväll nu och snart säger vi hej måndag!

5 kommentarer:

Sara sa...

Vilket fint talt, och va skont att han leker sa bra sjalv sa du kan ligga och lasa! Axel blir ledsen bara man vander bort huvudet just nu, vi ska inte tala om hur ledsen han blir om jag maste ga pa toa eller natt ha ha. Hoppas det gar over snabbt! Happy Monday : )

heffamamman sa...

Klart att ett tält hör sommaren till! :) Vi borde också leta reda på vårt finfina IKEAtält. Men det är nån som gömmer undan allt i förrådet. Eller kanske vi har liite oordning där... Igår hittade vi iallafall barnens plaskpool. Men vi fick köpa en ny pump, för den var försvunnen. ;)

Mia sa...

Tält är perfekta! Barnen är sysselsatta och tycker det är spännande att läsa, leka, fika inne i tältet och mamma kan slå sig ner på en solstol på altanen en stund och med jämna mellanrum säga "Åh vad mysigt ni har det! Nej inte välta tältet!" Kram!

Millan sa...

Precis ett sadant talt fick Nils av sin mormor i varas och det ar mycket populart har hemma ocksa. Ett bra tag hade vi det inne i vardagsrummet men jag fick nog, sa nu finns det i tradgarden! Det finns visst nagon tunnel man kan kopa till dar de kan krypa in och ut ocksa.
Kram

Emmama sa...

Sara: Iblaaaand leker han själv ibland är det värre än döden att leka utan sin kära moder.. ;) Kram!

Heffamamman: Det är jämt så mycket att hålla ordning på.. ;) KUL med plaskpool, vi har en också, måste fixa fram! :) Kram!

Mia: Precis! Men så har han stunder då man måååste ge hundraprocentig uppmärksamhet och tittar man bort en sekund så kissar han på gräset eller gör nåt annat galet.. :D Kram!

Millan: GISSA vart vårt tält är nu? JUST, superkul. Hela vardagsrummet ser ut som en campingplats.. :) En tunnel får det nog blir framöver.. ;)Kram!