torsdag, juni 25, 2009

Världens bästa mellis


Dags för rekordgott mellis! Jag mikropausar på jobbet och har hunnit med så mycket jag bara klarar av! Nu ska jag snart hinna med ännu ännu mer.

Gott OCH nyttigt med jordgubbar. Precis som med pizza och kakor.

8 kommentarer:

Taina sa...

HAHAHAAA!!!! precis som med pizza och kakor?????

It´s all about me sa...

men jordgubbar ÄR ju faktiskt nyttigt! Så vida vi inte talar om flytande grädde och socker som de skvalpar runt i där nere, då börjar vi kanske komma upp i pizza-klassen :D

Anonym sa...

Har precis köpt hem 2 kartonger svenska jordgubbar som tillsammans med feta ost ska bli middag här aldeles strax :). Mycket godare än pizza & kakor ;)
Ewa

Tea Lady sa...

Hej Emmama!

Trevligt att hitta din blogg! Det är intressant att läsa om svenskars liv utomlands. Dessutom har vi semestrat i Skottland och tyckte mycket om det (även om det regnade 19 dagar av 21...). Min man är tokig i bergen därborta och jag gillar den brittiska "kulturen" med pubar och tehus.

Skall läsa mer här snart.

Kram,
Lena

Emmama sa...

Taina: Haha! Jag brukar säga så, känns lite bättre då.. :) Kram!

Itsallaboutme: Nej du, det var lättmjölk och söta var de utan socker! :) Men de är ju ännu godare med grädde och socker såklart! :D Men inte en vanlig onsdag! :D Kram!

Ewa: YUM, svenska jordgubbar! :) Kram!

Tefrossa: Vad kul, välkommen hit! Trist med allt regn ni upplevde men min känsla är att det regnar himla lite här på östkusten, värre på andra sidan. Pubarna är supersköna! :) Kram!

pernilla sa...

Du ditt gamla kakmonster;)

Marianne sa...

Nu när alla äter jordgubbar börjar jag längta till vintern så att jag också får jordgubbar! GOTT!

Emmama sa...

Pernilla: Ah fad faaaen! :D

Marianne: Oh, förstår det. Men jag fattar inte att det inte kan vara säsong nu också..?