onsdag, juni 03, 2009

Allt man kan hinna med på två dagar!

Främsta anledningen till londonresan var min introduktion till det konstprojekt jag och några av ungarna på jobbet ska vara med i under sommaren och hösten, det ska bli otroligt kul! :) Vi var en heldag på Victoria and Albert Museumet och det är här som vårt konstverk kommer hänga från oktober, svindlande tanke! :)

Har man inte med stora krull "åh min allergi, buhu buhu", och lille krull "jag måste kissa nununu" hinner man med supermycket på två dagar i London, kolla bara!

Jag har...

... varit på vetenskapsmuseet "Science"...

... shoppat lite (goda téer) på Harrods...

... turistat vid Piccadilly Circus...


... fikat och gått på ett enormt stort och lyxigt shoppingcenter och kollat in en rolig marknad med fina fina Elisa och lilla fina fina Luma...


... postat vykort till mamma&pappa och mormor&morfar...
... kunnat njuta av Notting Hill... Här kom en kille fram och frågade efter vad klockan var - hörde på hans accent att han var svensk så jag fick mig en pratstund på svenska, den andra under resan.


... fikat lite i Hyde Park...

Helt fantastiskt har det varit! Tropisk hetta och jättekul! Tillbaka i oktober, jippi!

21 kommentarer:

Cecilia/svengland sa...

Wow, så du var i Shepherds Bush också!!!! MIna hemtrakter det där, västra London! Visst är Westfields häftigt! Såg du att de har Polarn o Pyret och Vincent där????

Emmama sa...

Cecilia: Javisst! :) Min svenska kompis tog mig dit och visade just de butikerna, jättekul! Vilket ställe - OJ! Underbar stad över huvud taget, njöt verkligen av min lilla resa dit! :) Kram!

anna of sweden sa...

Myyysigt!

egoistiska egon sa...

åh vad HÄRLIGT! älskar london. äääälskar.

Millan sa...

Men josses! Ja du hann verkligen med mycket! Vad mysigt du verkar ha haft det. Fint vader har det ju ocksa varit och det ar ju alltid en bonus. Jag sa lustigt nog till de andra i svenneganget har forra veckan att jag ar sa himla sugen pa att aka till london. Sjalv, utan man och barn... men kanske med nagra tjejkompisar. For jag kanner igen det dar med kissandet och allergiandet ;-). Kram

Elisa sa...

Superfina bilder verkligen!! (forutom den pa mig da haha). Vad snyggt du presenterat dem!! Det verkar som att du hunnit med huuur mycket som helst under det dygnet du var i London ju! Ser verkligen fram emot att du kommmer igen, hoppas vi hinner ses da igen for du ar saa trevlig! KRAM!

Annika sa...

Vilken härlig resa! Förstår ju att det var asmysigt i London, och därtill så varmt!!
FINA collage har du gjort också!
Kram!

frida sa...

London är helt fantastiskt..BRA att du hade så kul..
KRAM KRAM!

pernilla sa...

ÅÅÅ vad mysigt, London är verkligen urmysigt. Jag var au-pair där någon gång för 100000år sedan...Vad STORT att ställa ut på museum, p kommer bli GRÖN av avund när jag berättar.
KRAAAAAM, det var längesedan jag saknar dig!!!!

Saltistjejen sa...

Härligt!
och ÄNNU HÄRLIGARE när ni återkommer i höst! för ER utställning!!! Tycker det är sjukt kul! Och imponerande!
Ojojoj!!!
Kraaam!

pim sa...

åh jag vill också åka till lponodn. det var eh 14 år sen. shoppa te. drack inte te på den tiden.

Lia sa...

Så mysigt och fint du gör det med alla bilder! Det uppskattas väldigt mycket =). Vilken härlig tripp ni verkar ha haft. Kramar!

KARLAVAGNEN sa...

Såg du inga Mini Coopers? Välkommen tillbaka!

Anna, Fair and True sa...

Härliga två dagar ser det ut som! Jag var i London en hel del förra året (med jobbet) och nu senast i februari tror jag det var. Började känna att "nä, London börjar bli lite trist" men fick på en gång lite dåligt samvete att jag kunde säga så :) Men jag känner verkligen att jag skulle vilja bo där ett tag istället för att bara vara turist eller där på jobb. Men det kanske är för att det varit ganska stressigt senaste gångerna jag var där.

Jemayá sa...

Pust, pust, har fått ligga i och försöka läsa upp mig här, du är verkligen produktiv :). Vad roligt att du haft så bra resa! Finfina foton, hrälgit (hmmm, du vet vad jag menar) foto på dig framför datorn :). Och dendrä ena vyn ut genom fönstret (hemma hos er...?) ser nästan exakt ut som min vy såg ut vid Crewe Flats i Sheffield, hajade till! Kram!

K-L sa...

Låter som en helt fantastisk resa.

Taina sa...

Effektiva två dagar!!!

Anonym sa...

Åh, vad avis jag är på din Londonresa!! Var i London senast i maj 2007 och läänngtar tillbaka! Du hade precis som jag brukar ha, tur med Londonvädret! Faktiskt har jag aldrig bränt mig så mycket som när jag hyrde en solstol i Hyde Park 1995!!!
Kram

Emmama sa...

Anna of Sweden: Japp, det var som en dröm kan man säga.. :)

Egon: Ja, fantastisk stad! Dit vill jag snart igen! :)

Millan: Effektiva svenskan, det är jag.. Det blir onekligen lite enklare att vara effektiv och hinna precis det man själv vill när man är just ensam.. ;) Kram!

Elisa: NEJ, du var ju jättefin på bilden och det var så himla trevligt att träffas - hoppas vi kan ses nästa gång också!! :) Massa kramar!

Annika: Ja, helt underbart! :) Göra collage är himla kul! :) Kram!

Sara sa...

Va kul att du traffade Elisa, jag hittade henner blogg hos dig och ar hooked : )
Ha en harlig helg,
kram

Weronica sa...

Men SÖREN så avis jag blir på din Londonresa :P