söndag, juni 21, 2009

SOMMAR!

Det rådde högsommar i fina Stonehaven där min svenska kompis K bor med sin familj och vi hälsade på i deras fina hus! Blev lunch och lek på stranden och sen ännu mer lek och jordgubbstårta i deras trädgård, HEJ SOMMAR! Hamnen i Stonehaven måste alla skottlandresenärer besöka, otroligt fint!

Nu känner jag för en låååång lässtund i soffan för jag fick lite svenska böcker av K. Böcker som jag hört mycket bra om men ännu inte läst - perfekt! Börjar med en deckare av Helene Tursten. Har läst alldeles för lite på sistone.

Hoppas alla haft en sköööön midsommarhelg! Vi skulle haft lite midsommarmiddag hemma idag men så missade jag tåget från Stonehaven och kom hem två timmar senare än planerat så det blev inget med det, får bli i veckan istället.. :)

11 kommentarer:

It´s all about me sa...

Vad härligt det ser ut!

mamma Eva sa...

Vilken tur att det finns sådana kompisar runt hörnet.......

Marianne sa...

Gött!

Saltistjejen sa...

UNDERBARA bilder!!!!
Kram!

Taina sa...

Halloj där!
Den där stranden får man inte missa med andra ord...ingår jordgubbstårtan då också? Den vill jag också ha!!!
Kramen!

pim sa...

fint det verkar och ni verkar ha hfat bättre väder hän här. heja regnig sommar..eller nåt..

Anonym sa...

Härliga sommarbilder! Stonehaven låter fint, undra när jag kommer till Skottland igen? Min bror bodde utanför Glasgow i nästan 3 år i slutet på 90-talet men sedan dess har det inte blivit några Skottlandsresor...
Tror du vi hinner ses i sommar? Jag åker från Skåne runt den 18 juli... vet inte om du planerat in någon Lundatripp för att träffa Lia?
Kram!

satja sa...

Härliga sommarbilder!Har inte varit så flitig med inlägg på sistone men jag sitter nästan aldrig vid datorn nu.Ha en bra dag!kramiz

Pappa, Emmas alltså sa...

Gustav ser ur som den perfekta semesterfiraren, hatt och rutiga byxor.

Emmama sa...

Itsallaboutme: Ja, underbar dag! :)

Mamma: Verkligen!! :)

Marianne: :) :)

Saltis: Ja det är så himla fint där nere!

Taina: Om du ber himla snällt kan den kanske ingå faktiskt.. ;)

Pim: Bra att det regnar för jag vill ha fint väder när jag kommer i juli.. ;)

Petchie: HOPPAS vi får ihop en träff, skrev på din blogg igår..

Satja: Så skönt att man kan vara ute mer nu! :)

Pappa: Javisst, han har väl lärt sig av dig ;D

heffamamman sa...

Vad konstigt, den där soliga viken liknar inte alls den som vi körde förbi i Stonehaven. Vi vågade oss inte ens ut ur bilen där pga de mörka regnmolnen som hängde ovanför våra huvuden. ;) Det var en av totalt två helt regniga dagar under resan, så det var ändå ok för att vara UK.

Jag såg att du hade lämnat en kommentar på min blogg. Tyvärr så var mina inlägg under vår resa tidsinställda och jag var inte ens i närheten av en dator under våra dagar i Skottland. Så jag missade helt ditt erbjudande. Vad synd! Hoppas att det dyker upp fler tillfällen. :)

Stonehaven i sol ser ju riktigt härligt ut!

Kram från ett stekhett Finland