måndag, februari 01, 2010

Att älska tradera

Här hittar ni mina traderaauktioner just nu! Säljer både mina och andras saker. Och vill att det blir massor av pengar. Så buda away tack tack!

4 kommentarer:

Katarina sa...

Lycka till med försäljningen.

Jag har aldrig sålt eller köpt något på tradera, men kanske en bra grej för mig att sälja alla mina smyckeleveranser till Sverige som blivit osålda..

Vicky sa...

Jag verkligen hat/älskar tradera! Jag vågar inte riktigt skicka grejer från Italien så jag passar på när jag ska åka hem till Sverige och skickar grejerna därifrån. (just nu har jag ett gäng grejer ute inför nästa veckas resa) Sen står jag och svär över att packa och skicka grejer när jag väl är hemma och borde göra roligare grejer :)

Johanna Siljehagen sa...

àlskar Tradera. sàlde massa fràn hemmet innan flytten ner. tror jag hade 1500 annonser pà ett àr och dessa betalade flytten ner. det gàr att skicka med REK till Sverige fràn Italien. Det kommer fram. Men skulle nog inte vàga kòpa och fà det skickat hit. Kram

Emmama sa...

Katarina: Tack! Ja, testa! Jag vill gärna se dina smycken, blev nyfiken nu :)

Vicky: Smart att göra så. Härifrån funkar det jättebra att skicka och är billigare att skicka till Sverige än det var att skicka inom Sverige när jag bodde där. Mycket märkligt! Hoppas ditt traderande går bra!

Johanna: Javisst är det kul, jag kan anses lite besatt men det är så roligt! :) Trist när man inte kan lita på postverket.. Kram!